tu ognisko i kiełbaski
a tutaj początek obrzędów
halloween
tu jakieś suweniry- (chyba srajtaśma)
przerwa na obiadek
reszta w kom
No właśnie sęk w tym, że niektórym tak się właśnie pojebało. Z sadistic mamy kreskówki o sraniu i wieczne nawoływanie do buntu, podcieranie dupy patryjotyzmem, bandę cweli uważających siebie za elitę i sól tej ziemi. Niestety ale prawda jest taka, portal się przekształcił w bazę przygłupich pseudo nacjonalistów i narodowców. Homofobów, zaściankowców bez żadnej wiedzy, potrafiących powtarzać frazesy i slogany. Ludzi, którzy piszą o Polsce z małej litery, bez polskich liter. Nikt ich nigdzie nie chce, są tępieni jak tylko można. Tu mają przyzwolenie. A pozwala im na to nie kto inny jak przecież obywatel byłego ZSRR.
Jakich homofobów? Nigdy nie zauważyłem by ktoś kto brzydzi się pedalstwem równocześnie odczuwał strach przed nim.
Fobie to można mieć hemo, nie homo. Homo to co najwyżej wstręt.
A swoją drogą to nawet nie wnikam jakim cudem ludzie mający patriotyczne poglądy przeszli metamorfozę w cwelów i ludzi bez żadnej wiedzy.
Prędzej mógłbym powiedzieć coś takiego o szarakach którzy wchodzą na strony tego typu pooglądać rozjebane głowy, nie interesując się już polityką.
Polityką która w swojej aktualnej formie jest bardziej sadystyczna od tysiąca ugotowanych płodów i rozjebanych dup. Bo robiąc z odchyleńców normalnych ludzi nie tylko niszczymy przyszłość ale i plujemy na przeszłość.
Wstawiasz temat i jednym kliknięciem myszki nie chce ci się sprawdzić? Jebana ignorancja, tobie soczysty chuj w dupę, a dla mnie maść na ból dupy poproszę.
Jakich homofobów? Nigdy nie zauważyłem by ktoś kto brzydzi się pedalstwem równocześnie odczuwał strach przed nim.
Fobie to można mieć hemo, nie homo. Homo to co najwyżej wstręt.
A swoją drogą to nawet nie wnikam jakim cudem ludzie mający patriotyczne poglądy przeszli metamorfozę w cwelów i ludzi bez żadnej wiedzy.
Prędzej mógłbym powiedzieć coś takiego o szarakach którzy wchodzą na strony tego typu pooglądać rozjebane głowy, nie interesując się już polityką.
Polityką która w swojej aktualnej formie jest bardziej sadystyczna od tysiąca ugotowanych płodów i rozjebanych dup. Bo robiąc z odchyleńców normalnych ludzi nie tylko niszczymy przyszłość ale i plujemy na przeszłość.