📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 10:53
Niejeden słoik by pomieściła
i mają kurwa dzieciaki jakąś wiedzę... mnie ostatnio koleżanka spytała czy może zajść w ciążę jeśli zrobiła loda z połykiem. I to jest prawda.... słowo sadola. Nie pytajcie jakie mam koleżanki bo to wyjątek ;p
a mamusia mowila ze przez buziaki sie w ciaze nie zachodzi... a ja głupi uwierzyłem :/
nie ma pierdolenia - nie ma piwa !
odświeżałem sobie tą bajkę z moim chrześniakiem i odcinek pt. Krecik i rakieta urywa wszystko przy samej du... szczególnie muza podczas zbierania części rakiety z dna morza przez ośmiornice miażdży bit miał chyba ze 4 bity ale muza do tej pory wywołuje uśmiech na mojej twarzy ... obecni ludzie odpowiedzialni za wszystkie te cartoony networki inne foxy kidsy nie maja prawa sie porownywac do tego dziela.
wiedziałem, że krecik zawsze był zboczonym sukinsynem, żeby przynosić do porodu ketchup
Cytat:
wiedziałem, że krecik zawsze był zboczonym sukinsynem, żeby przynosić do porodu ketchup
Liczył, że trafi mu się jakiś martwy płodzik na obiad
"Kto się przezywa ten sam się tak nazywa pajacu jebany"
@ up o tym samym pomyślałem ja pierdole ;/ piątek wieczór
Dobra wiem już jak się rodzą dzieci, teraz nich ktoś mi wytłumaczy jak one powstają i co trzeba zrobić żeby sobie takiego małego zrobić, bo święta się zbliżają i na bigos potrzebuję. Najlepiej na podstawie bajki żebym dobrze zrozumiał, plzz.
To była bajka! A nie gejowskie portno z Bolkiem i Lolkiem albo Żwirkiem, który kręcił z Muchomorkiem.
To była bajka! A nie gejowskie portno z Bolkiem i Lolkiem albo Żwirkiem, który kręcił z Muchomorkiem.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów