kolejna część - zapraszam
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
1:20 system audio rozpierdala system
Przed czym to o ostrzeżenie?
zajebista ta kamera w 4:20 chyba żeby potem na tripie oglądać te filmy...
szalona ciężarówka z przyczepą wymiata
szalona ciężarówka z przyczepą wymiata
6:59 ktoś nie umie jeździć "na suwak". Powinien był wpuścić auto z lewej(czerwone renault). Ale jakoś mnie to nie dziwi - zawsze trafi się jakiś cham(w tym przypadku było ich 2).
gimi84pl napisał/a:
temat powinien uschnąć bo:
-tagi [polska,motoryzacja]
-jesteś żyd na piwka
żegnam ozięble
a Tobie co żal dupę ściska i wysrać się nie możesz ?
3:10, jaka tępa dzida, napierdalałbym w bok co siły w nadziei, że to gówno nie spłodzi potomstwa.
@stachu2093 suwak jak suwak, w Łodzi jest kilka podobnych miejsc i to nie jest kwestia jazdy "na suwak", tylko ludzie specjalnie jadą do końca lewym pasem i potem wpie*dalają Ci się przed maskę.
Swoją drogą, ostatnio miałem sytuację, w której gość właśnie tak zrobił- na pełnej pi*dzie, jadąc już dawno po wysepce zajechał mi drogę i ledwo się zmieścił (nie jechał na tyle blisko mnie, żebym specjalnie musiał się zatrzymywać i go wpuszczać, wysepka w tym miejscu zaczyna się na tyle wcześnie, że na tamtym etapie nie uznałem, że to ja mam typa wpuszczać). Pytanie do ekspertów- w takiej sytuacji mogę walić bez pardonu czy mimo wszystko muszę chama wpuszczać?
Swoją drogą, ostatnio miałem sytuację, w której gość właśnie tak zrobił- na pełnej pi*dzie, jadąc już dawno po wysepce zajechał mi drogę i ledwo się zmieścił (nie jechał na tyle blisko mnie, żebym specjalnie musiał się zatrzymywać i go wpuszczać, wysepka w tym miejscu zaczyna się na tyle wcześnie, że na tamtym etapie nie uznałem, że to ja mam typa wpuszczać). Pytanie do ekspertów- w takiej sytuacji mogę walić bez pardonu czy mimo wszystko muszę chama wpuszczać?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów