Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:43
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
o................4 2014-02-07, 10:07 5
1:20 system audio rozpierdala system
Zgłoś
grzeo123 2014-02-07, 10:11
Dobre bo Polskie.
Zgłoś
s................e 2014-02-07, 10:34
Przed czym to o ostrzeżenie?
Zgłoś
TomekF06 2014-02-07, 10:58
no po prostu nie wierze
Zgłoś
makabrax 2014-02-07, 11:29
zajebista ta kamera w 4:20 chyba żeby potem na tripie oglądać te filmy...

szalona ciężarówka z przyczepą wymiata
Zgłoś
rawsa2 2014-02-07, 14:37 9
8:17 "kobieta?" Jakie to życiowe
Zgłoś
gimi84pl 2014-02-07, 15:42
temat powinien uschnąć bo:
-tagi [polska,motoryzacja]
-jesteś żyd na piwka
żegnam ozięble
Zgłoś
stachu2093 2014-02-07, 19:48 2
6:59 ktoś nie umie jeździć "na suwak". Powinien był wpuścić auto z lewej(czerwone renault). Ale jakoś mnie to nie dziwi - zawsze trafi się jakiś cham(w tym przypadku było ich 2).
Zgłoś
nurgle 2014-02-07, 22:05
gimi84pl napisał/a:

temat powinien uschnąć bo:
-tagi [polska,motoryzacja]
-jesteś żyd na piwka
żegnam ozięble

a Tobie co żal dupę ściska i wysrać się nie możesz ?
Zgłoś
Yanuha 2014-02-07, 22:13 1
4.06 ten fil miażdży i w sumie nie wiadomo.

zagadka, co mówi ten sadol od 7.35 ?
Zgłoś
nanab 2014-02-07, 22:45 1
@UP
"Ratuj." i potem "Wypadek, wypadek"
Zgłoś
Dawid18b 2014-02-07, 22:49
2:28 jakby ktoś najebany do domu wracał
Zgłoś
d................t 2014-02-07, 23:32
3:10, jaka tępa dzida, napierdalałbym w bok co siły w nadziei, że to gówno nie spłodzi potomstwa.
Zgłoś
Albreck 2014-02-08, 0:01
@stachu2093 suwak jak suwak, w Łodzi jest kilka podobnych miejsc i to nie jest kwestia jazdy "na suwak", tylko ludzie specjalnie jadą do końca lewym pasem i potem wpie*dalają Ci się przed maskę.
Swoją drogą, ostatnio miałem sytuację, w której gość właśnie tak zrobił- na pełnej pi*dzie, jadąc już dawno po wysepce zajechał mi drogę i ledwo się zmieścił (nie jechał na tyle blisko mnie, żebym specjalnie musiał się zatrzymywać i go wpuszczać, wysepka w tym miejscu zaczyna się na tyle wcześnie, że na tamtym etapie nie uznałem, że to ja mam typa wpuszczać). Pytanie do ekspertów- w takiej sytuacji mogę walić bez pardonu czy mimo wszystko muszę chama wpuszczać?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem