Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wpierdolic rybę to by wpierdolila ale jak już widzi jak się je zabiją to nagle kurwa szok
mina tej szmaty mowi wiele. takie same zdziwienie panuje wsrod lewactwa jak czarny cos odwali, albo powie sie ze lgbt to banda chorych ludzi. jednak zycie jest takie proste jak to, ze zeby zjesc rybe trzeba ja najpierw zabic.
Brawo, właśnie połączyłeś zabijanie ryby w Azji z lgbt i lewactwem, w nagrodę dostajesz medal Mariana Kowalskiego zrobiony z cebuli i dożywotni zapas lewatywy dla ciebie i twoich kolegów z nabojki.
mina tej szmaty mowi wiele. takie same zdziwienie panuje wsrod lewactwa jak czarny cos odwali, albo powie sie ze lgbt to banda chorych ludzi. jednak zycie jest takie proste jak to, ze zeby zjesc rybe trzeba ja najpierw zabic.
Najpierw złowić, ale clou sprawy naznaczyłeś sprawnie.
no kurwa zabicie karpia na sadolu... koniec sadola.
Tydzień bez podłożenia się jest dla Halmana tygodniem straconym
No to lecimy z tym koksem:
Halman i zabicie karpia? Proszzzzzz: sadistic.pl/wedkarstwo-powodziowe-vt519369.htm
Halman i kotek i rybka? Podwójna słodkość..... Proszzzzz: sadistic.pl/koty-to-frajerzy-vt461141.htm
Halman i słodka rybka na słodkiej dupce? Moszna? sadistic.pl/tez-bym-sie-przyssal-vt524333.htm
Halman i karp w podskokach? Czemu nie: sadistic.pl/ryba-poszla-w-dluga-vt536820.htm
Halman i kurwa tresowana rybka? (za to gówno powinieneś dostać bana na miesiąc) Niby niemożliwe, ale jednak: sadistic.pl/rybson-hop-vt422933.htm
Także ten, teges... trafiłeś w dziesiątkę z tym komentarzem
@up
Ty musisz mieć naprawdę kurewsko nudne życie koleś
Nawet nie masz czerwonego pojęcia jak bardzo.
Weź jeszcze mi tylko uświadom, jak bardzo ty masz urozmaicone swoje i pójdę się zaszyć gdzieś pod polny kamień.
Brawo, właśnie połączyłeś zabijanie ryby w Azji z lgbt i lewactwem, w nagrodę dostajesz medal Mariana Kowalskiego zrobiony z cebuli i dożywotni zapas lewatywy dla ciebie i twoich kolegów z nabojki.
a lewaka dupa zapiekła ojojoj
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów