📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wypowiedź niezwykle zwięzła. Nasi politycy powinni się od niego uczyć.
Trochę to jednak smutne, że rządzą nami niedorozwoje, które poziomem nie dorównują temu 3-latkowi
Trochę to jednak smutne, że rządzą nami niedorozwoje, które poziomem nie dorównują temu 3-latkowi
Nap Limak napisał/a:
wypowiedź niezwykle zwięzła. Nasi politycy powinni się od niego uczyć.
Co ty pierdolisz
up2
Sam się nadajesz na polityka. Tak zgrabnie zmieniłeś temat z podekscytowanego dzieciaka na rudego niedorozwoja...
ps. Tyko nie wyskakiwać mi, że nikt nic o rudych nie pisał bo każdy chyba wie kogo miał na myśli;)
Sam się nadajesz na polityka. Tak zgrabnie zmieniłeś temat z podekscytowanego dzieciaka na rudego niedorozwoja...
ps. Tyko nie wyskakiwać mi, że nikt nic o rudych nie pisał bo każdy chyba wie kogo miał na myśli;)
asd1235 napisał/a:
Co ty pierdolisz
rozumiem, że masz wakacje, ale żeby tak od razu mieć w dupie czytanie ze zrozumieniem?
wrześniu, wracaj! i zabierz do szkół tych naburmuszonych pseudointeligentów-gimbusów z forum.
i to jest poziom polskich serwisów informacyjnych. zamiast przedstawiać dane ekonomiczne i piętnować afery człowiek ogląda 20 minut pierdolenia o dzikach, studentach którzy zrzucili się na starego transita i jeżdżą po europie itd. oczywiście gdy trzeba dojebać obywatelom i ich ogłupić to nikt nie zrobi tego tak dobrze jak nasze media. i tak w lekko głupkowatym tonie z działkowiczów zrobiono relikt minionej epoki i zacofanych dziadów, jeszcze 2 takie reportaże i polskie szuje będą mogły za bezcen przejąć tysiące hektarów w polskich miastach, bo o to tylko chodzi, ludzi, który mają 1000 zł emerytury i jedyną przyjemność w życiu w postaci małego ogródka najlepiej byłoby uśpić. inna sprawa to bronienie dupy rudemu. wszyscy przecież wiedzieli, że trwała walka kto gdzie pojedzie, a teraz kaszub mataczy w prokuraturze, że nic nie wiedział, i że to nie kancelaria premiera miała zapewnić ochronę prezydentowi, chociaż są dokumenty, które temu przeczą. kwestia wieku emerytalnego była oczywiście przedstawiana na tefałenie jako światowe trendy i troska premiera by nie było nam wstyd przed zagranicą. oczywiście jak człowiek obejrzy wiadomości to żyje w przeświadczeniu, że rudy to dobry chłopaczek, który żyje w odrealnionym świecie niemocy i haratania w gałę. i tak o to ludzie, którzy odbębnią 8h na wózku widłowym czerpią całą swoją wiedzę z kwadransa pierdolenia o dupie maryny, a potem idą na wybory...
@Up
ok, a tak w ogóle to dlaczego pierdolicie o polityce nawet przy tak żałosnym i nie związanym z polityką failmiku? spierdalajcie
ok, a tak w ogóle to dlaczego pierdolicie o polityce nawet przy tak żałosnym i nie związanym z polityką failmiku? spierdalajcie
Coś ostatnio na sadisticu dużo małych dzieci się pojawia ... Na miejscu administracji sprawdził bym paru useropedobearów
Ja pierdole ale co te wszystkie komentarze maja do tego filmiku? Kurwa filmik o dzikach a idioci o polityce rozmawiaja
Co za news, ktoś widział dzika.
Cytat:
@Up
a gdzie słyszysz jak to się pięknie żyje w naszym kraju, jak nie w TV?
Vinewood napisał/a:
@Up
Jeden napisał a drugi pisze w liczbie mnogiej. Trąci zeszłym ustrojem. W domu wszyscy z czerwonymi chustami chodzą czy ci się tak wypsnęło?
Cytat:
i tak o to ludzie, którzy odbębnią 8h na wózku widłowym czerpią całą swoją wiedzę z kwadransa pierdolenia o dupie maryny, a potem idą na wybory...
Ano, panie Marszałku przydałoby się zrobić drugi przewrót majowy, czy coś w ten deseń.
Cytat:
Jeden napisał a drugi pisze w liczbie mnogiej. Trąci zeszłym ustrojem. W domu wszyscy z czerwonymi chustami chodzą czy ci się tak wypsnęło?
Nie wypsnęło mi się. W czerwonych chustach nie chodze, ale za to uważam, że komunizm powinien zapanować na całym świecie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów