Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na chuj go hejtujecie? Gówno to kogo obchodzi co o nim myślicie. Nie jestem jakimś jego wielkim fanem, ale rzygać mi się chcę gdy widzę grupkę hejtujących gimnazjalistów oczekujących na wirtualne piwa. Nie podoba sie? Nie oglądaj!
tu nie chodzi o to czy się podoba czy się nie podoba panie "dorosły".. tu chodzi o to że to nie jest miejsce na taki filmik wejdź w google i przetłumacz słowo sadistic. Sadistic się sprzedaje i tyle.. niedługo będą tutaj odcinki reksia i kucyka pony. Jak ci się podoba wejdź w youtube i się tam tasuj przy tym ale nie tu.
gozdek
w 2 minucie widać jak pokrywka się odkręca. Niech pedały jadą po sobie już mam dość tego całego gówna z ich udziałem. Znaleźli maszynkę do zarabiania pieniędzy i k***a na siłę wymyślają głupoty.
nie mógł mu się po prostu ślizgnąć słoik w dłoni?
Wkurwia mnie natomiast jedno.
Odpalam youtube - adbuster. Pocztę na o2 - adbuster. XXX - adbuster. Sadistic - adbuster.
Dojdzie do tego, że będę się bał otworzyć konserwę.
Eliot Imperio,Zrób coś swojego, coś, czego jeszcze nikt nie wymyślił, nie nagrał i nie wrzucił na jutuba. Z chęcią obejrzę.
Po pierwsze, nie mam wewnętrznej potrzeby wrzucać jakieś sraczki w internet bo zwyczajnie mam pracę i średnio mam czas na robienie gunwa i kariery w internetach. Jeśli nie jesteś oryginalny w czymś co robisz, to po chuj to robisz? Jeśli nie widzisz, że to zwyczajne nabijanie kabzy na takich ludziach jak Ty, którzy popierają własnie takie powielanie to serdecznie Ci współczuje.
@gozdek
Inteligencją nie grzeszysz tak samo jak Twoja mamcia urodą. Wybaczam Ci, bo wiejskie chłopaki tak mają. Kupić Ci choinkę zapachową do nowego Golfa III w gazie z holandii?
Po pierwsze, nie mam wewnętrznej potrzeby wrzucać jakieś sraczki w internet bo zwyczajnie mam pracę i średnio mam czas na robienie gunwa i kariery w internetach. Jeśli nie jesteś oryginalny w czymś co robisz, to po chuj to robisz? Jeśli nie widzisz, że to zwyczajne nabijanie kabzy na takich ludziach jak Ty, którzy popierają własnie takie powielanie to serdecznie Ci współczuje.
@gozdek
Inteligencją nie grzeszysz tak samo jak Twoja mamcia urodą. Wybaczam Ci, bo wiejskie chłopaki tak mają. Kupić Ci choinkę zapachową do nowego Golfa III w gazie z holandii?
panie inteligentny nie "gunwa", nie "guwna" tylko "gówna"
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów