Czyli nowy filmik od AdBustera. Zapraszam.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
w 2 minucie widać jak pokrywka się odkręca. Niech pedały jadą po sobie już mam dość tego całego gówna z ich udziałem. Znaleźli maszynkę do zarabiania pieniędzy i kurwa na siłę wymyślają głupoty.
Streaming niemal na żywo z youtube urządzacie.
Kurwa wstawianie gówna dla kilku piw.
Kurwa wstawianie gówna dla kilku piw.
"Pozdrawiam wszystkie słoiki"
Namiar na laskę w 3:42 po prawej
up gozdek - nie pokrywka się przekręca, tylko cały słoik w jego ręce...
Kurwa jak będę chciał to oglądać to zasubskrybuje.
Przestańcie to wstawiać żadne piw kanalie.
Przestańcie to wstawiać żadne piw kanalie.
Dziwne, jakiś czas temu płonące naczosy już widziałem, jak reszte patentów u pewnego kolesia z USA- nie pamiętam teraz nazwy, ale wiem, że filmik nazywał się "30 life hacks" i koleś prowadzi podobny program. Szkoda że nasi nie potrafią wykazać troszkę inicjatywy, tylko kopiować...
Eliot Imperio,Zrób coś swojego, coś, czego jeszcze nikt nie wymyślił, nie nagrał i nie wrzucił na jutuba. Z chęcią obejrzę.
zapraszaj gdzie indziej
Igor10255 napisał/a:
Eliot Imperio,Zrób coś swojego, coś, czego jeszcze nikt nie wymyślił, nie nagrał i nie wrzucił na jutuba. Z chęcią obejrzę.
np loda dla swojej matki i na harda;D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów