18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Lumpy1 2012-11-01, 11:14
tryb kariery jednym graczem jest chujowy
lepsze jest ultimate team.

tnij.org/freee50
POKER TO NIE HAZARD I CHUJ!!
Zgłoś
sycoman 2012-11-01, 17:25
nie wiem nie znam sie ale chyba o to chodziło że nie gra sie 1 postacia chyba kutwa sam meczu nie wygra, zresztą nie gram w fifę i nierozumiem jarania sie tą grą co roku przecież to samo zielone pole i 22 debili

Gabber 4 life
Zgłoś
mr wiesz kto 2012-11-01, 17:49
sycoman napisał/a:

nie wiem nie znam sie ale chyba o to chodziło że nie gra sie 1 postacia chyba kutwa sam meczu nie wygra, zresztą nie gram w fifę i nierozumiem jarania sie tą grą co roku przecież to samo zielone pole i 22 debili

jak nie wiesz co to piłka nożna, to zamknij pizd* i wyjdź w końcu na dwór
Zgłoś
gnat8 2012-11-02, 7:57
Fifa jest tak gowniana, ze juz musi sie u Wojewodzkiego reklamowac. Pro Evolution Soccer nie musi
Zgłoś
Abi.M.Sahim 2012-11-02, 14:34
@gnat8 - to dopierdoliłeś... Buahahahaha! Mistrz - dosłownie mistrz

A tak serio - tak z 5 lat temu faktycznie PES był lepszy... Ale od jakichś 3 lat, to FIFA jest zdecydowanie i coraz bardziej górą - Konami ewidentnie nie ma pomysłu na rozwój PES'a i dla tego ta gra od kilku lat się niemal nie zmienia (w przeciwieństwie do FIFY która z roku na rok jest coraz lepszą symulacją piłki kopanej).

Reasumując... FIFA może i reklamuje się - i to bardzo intensywnie - ale tylko po to, żeby zdobyć zupełnie nowych graczy. Bo ci którzy grali w zeszłoroczną odsłonę, nie musieli widzieć anii słyszeć żadnej reklamy, żeby już kilka tygodni temu pobiec do sklepu po najnowszą część
A Ty chyba przespałeś kilka lat, skoro nie wiesz kto obecnie wychodzi górą z tej konkurencji, albo po prostu starzejesz się i zwyczajnie jak to człowiek stary, nie możesz przyjąć do wiadomości, że to co kilka lat temu było najlepsze, teraz już nie koniecznie jest takie jak to wspominasz

Anty-Tusk, Anty-Kaczyński, Anty-Palikot
Innych do tej listy nie chce mi się już nawet dopisywać...
Bo "Na co to komu, co niepotrzebne nikomu"
Zgłoś
Niemogezmienicnika 2012-11-02, 21:01
Wreszcie ta ciota sie osmieszyła. prze typa nienawidze

Zgłoś
Matuch90 2012-11-04, 3:14
Wojewódzki to chujek z komunistycznej rodzinki. Właśnie z tego powodu oglądamy go w TV.
Kiblował w liceum, studiów nie skończył - dzisiaj chwili się, że nigdy nie miał problemu ze znalezieniem pracy w radiu czy tv, już na początku studiów. Nic dziwnego, jak się miało wysoko postawionego tatusia w komunistycznych strukturach polski ludowej, to i o dobre fuchy nie trudno było. Baa... nawet można było sobie pozwolić na kiblowanie i rzucenie studiów.
Dzisiaj chłop ma 50 lat, to siłą rzeczy się wyrobił, od obracania na salonach.

Szkoda mi ludzi, dla których Kubuś jest autorytetem w kwestiach społecznych i politycznych... .
Zgłoś
KaeNTy 2012-11-04, 12:01
Jesli chcecie pograc w pile to wypierdalac na boisko!
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów