A ty którą postacią grasz?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Hmm twórca filmiku chyba nie grał w Fifę 12. Jest coś takiego jak KARIERA gdzie gra się tylko jednym wybranym zawodnikiem. Nie wiem jak było we wcześniejszych wersjach.
Ja zawsze grałem tylko z kumplami, nie znam się. Film mi się spodobał, więc wrzuciłem .
ja tam lubie kube i dobrze prawi tak jak @Laneczka można grać jednym piłkarzem a autor filmu to pewnie gimbus
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Znasz jakieś inne obelgi niż gimbus? (albo komplementy, bo chuj wie czy nazwanie kogoś autobusem szkolnym to obelga...)
Znasz jakieś inne obelgi niż gimbus? (albo komplementy, bo chuj wie czy nazwanie kogoś autobusem szkolnym to obelga...)
W fifie jest coś takiego jak kariera, tam możesz sobie wybrać zawodnika i nim grać. TYLKO NIM. Nie wiem czemu ludzie robiący takie filmiki najpierw nie zapoznają się z tematem, tylko próbują zabłysnąć swoją głupotą.
Wojewódzki gra w Street Fightera, Skrą Bełchatów, a i w Tekkena potrafi zagrać reprezentacją Kanady w curlingu
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów