Czyli jak kibice Legii przebili starszą panią z radomia, cyganów i takich tam.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Ale hardkor.. kibice naprawdę zaszaleli.. Tak samo żałośnie jak cyganie wypowiadali co drugie słowo "daj" ...
ale kurwa wstyd...z jednej strony pajacyki, które nic sobą nie reprezentują, a z drugiej...w sumie to samo...ja rozumiem, że można mieć idoli, ale widać ile niektórym potrzeba...i wiem, że każdy kolejny żubr nie sprzyja składni ale odlewnictwo jutro i wydymałka...i zapraszam roboli na hejt studentów
Zupełnie jak rumuny jakieś. Daj daje pierdoleni.
Przecież większość kibiców legii to podwarszawska wieś, w której bida aż piszczy. Właściwie Większość Warszawy to podwarszawska wieś.
Co za bydło. Koszulek im było mało to spodenki chcieli. Gdyby któryś dał to zaraz by pewnie wołali "Kuba daj majtki".
Ale warszawska wies! Daj spodenki, no daj ,wez nie badz taki daaaaj spodenki co za pajace
Legia to stara kurwa legia jebana jest, legie trzeba pierdolic legia hwdp
Legia to stara kurwa legia jebana jest, legie trzeba pierdolic legia hwdp
Brakuje tylko:
-Daj gacie, daj gacie.
-Nie mogę, obsrane mam.
-Dobra mogą być
-Daj gacie, daj gacie.
-Nie mogę, obsrane mam.
-Dobra mogą być
Na tych kratkach powinien być napis "Nie karmić zwierząt"
to ci patryjoci od pisiorzy?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów