@: w sensie, że klocka po cappuccino lepiej walnąć do południa niż popołudniu ?
Chłopie, nie wiem. Ale chyba tak już jest, że na mleko ma się ochotę tylko rano, kiedy żołądek jeszcze jest w stanie wiele znieść. Robili jakieś badania, że mleko się gorzej przyswaja dorosłym i wiele osób źle się czuje, jak po południu pije mleko.
pedał na pewno zamówił sojowe latte a dostał normalną czarną
Sojowe latte jest dla pedałów czyli dobrz3 że dostał
Chłopie, nie wiem. Ale chyba tak już jest, że na mleko ma się ochotę tylko rano, kiedy żołądek jeszcze jest w stanie wiele znieść. Robili jakieś badania, że mleko się gorzej przyswaja dorosłym i wiele osób źle się czuje, jak po południu pije mleko.
To zależy od bardzo wielu czynników. Mnóstwo ludzi tankuje mleko o dowolnych porach dnia i nocy, często robiąc 1-1,5 litra dziennie. Dożywają starości i nic im nie jest, a wręcz przypisują mleku swoją długowieczność. Różne populacje mają też różny poziom przystosowania do trawienia mleka. Obecne problemy z trawieniem mleka to nie wynik "dorastania" tylko ogólnie pojebanych problemów ze zdrowiem narastających w całej populacji. Jemy i pijemy totalne gówno, nasze rolnictwo to chemiczny syf, który funduje nam masowe zachorowania na raka, niezliczone alergie i problemy. A my jeszcze prawa do walenia tej chemii przez rolników bronimy wspierając ich "protesty". Nowotwory charakterystyczne kiedyś dla 60 i 70 latków dzisiaj atakują 20-30 latków. Będą nam pierdolić o CO2 i topniejących lodowcach, a tymczasem wpierdalamy rakotwórcze gówno na każdy posiłek.
To zależy od bardzo wielu czynników. Mnóstwo ludzi tankuje mleko o dowolnych porach dnia i nocy, często robiąc 1-1,5 litra dziennie. Dożywają starości i nic im nie jest, a wręcz przypisują mleku swoją długowieczność. Różne populacje mają też różny poziom przystosowania do trawienia mleka. Obecne problemy z trawieniem mleka to nie wynik "dorastania" tylko ogólnie pojebanych problemów ze zdrowiem narastających w całej populacji. Jemy i pijemy totalne gówno, nasze rolnictwo to chemiczny syf, który funduje nam masowe zachorowania na raka, niezliczone alergie i problemy. A my jeszcze prawa do walenia tej chemii przez rolników bronimy wspierając ich "protesty". Nowotwory charakterystyczne kiedyś dla 60 i 70 latków dzisiaj atakują 20-30 latków. Będą nam pierdolić o CO2 i topniejących lodowcach, a tymczasem wpierdalamy rakotwórcze gówno na każdy posiłek.
Moja babcia ma już prawie równe 100 lat, całe życie pije mleko. 90% z nas nie dożyje takiego wieku.
Trzeba być kompletnym debilem żeby pić kawę z mlekiem ale szkodzicie tylko sobie, więc popieram.
Tylko czarna bez mleka i bez cukru . Ciężko mi uwierzyć, że kiedyś słodziłem kawę, teraz jak ktoś mi posłodzi czarną kawę, to mi się rzygać chce. Słodzić można właśnie z mlekiem, ale też nie jest jakaś super w smaku. No i te skutki uboczne nie wiem jak inni, ale ja już przed 30 nie mogłem za dużo mleka pić.
Oczywiście większość nie może pojąć jak można pić gorzką czarną kawę, a nawet nigdy nie spróbowali się przestawić. Pamiętam, jak piłem dużo Yerby, wtedy słodkie rzeczy były jeszcze bardziej ohydne, a gorzka czarna jeszcze lepsza.
Trzeba być kompletnym debilem żeby pisać takie głupoty 🙂
Trzeba być kompletnym debilem żeby nie umieć znaleźć informacji w google
Trzeba być kompletnym debilem żeby nie umieć znaleźć informacji w google
No niby jakich informacji? Oświec nas swoją tajemną wiedzą? 🙂
I dziękuję za tą wypowiedź.