magiczny kubek Donka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
A jak dla mnie to i tak najbardziej dupę ściska, że wypuściła to jeszcze bardziej zakłamana i nic nie robiąca partia... z wypierdkiem na czele, który kłamał więcej niż Donek....
Nie mówię, że uważam, że dobrze rządzą, ale opozycję to mamy taką, że sięgają dna a potem zaczynają się kopać w mule ^^
Nie mówię, że uważam, że dobrze rządzą, ale opozycję to mamy taką, że sięgają dna a potem zaczynają się kopać w mule ^^
mua napisał/a:
Gdzie to można zakupić?
Do roboty sie zda do rannej Kawy
Ja bym go kupił nie do kawy tylko na poranny ciepły sik
Ja rozumiem, że nie podoba wam się polityka p. Tuska, ale zauważcie też jaką propagandę chujową robi mu w dodatku konkurencja. Dla mnie w chuj z tych wrzutek i innych nagonek to jest po prostu działanie konkurencji i czasem wyolbrzymianie różnych pierdół.
up
PISory się wystrzelają 3lata przed wyborami, to im na wybory już pary zabraknie i przegrają jak zwykle.
PISory się wystrzelają 3lata przed wyborami, to im na wybory już pary zabraknie i przegrają jak zwykle.
Nie pił bym z tego - woda się w truciznę musi zamieniać.
PiSzesz to naprawdę? Zastanów się, co oni zaczęli robić, jak mieli swoje 2,5 roku rządów.
Mocherowy beret i zapierdalaj do rydzyka z pensją czytać "1000 i jedna przyczyna Smoleńska wg. Macierewicza".
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów