📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
stare jak świat
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
wiesz ze na Ukrainie jest przeważnie używany jezyk Rosyjski ?
wiesz ze na Ukrainie jest przeważnie używany jezyk Rosyjski ?
nie da sie kurwa tego oglądać z głosem,
no to ja wytlumacze... mapa de_tuscan - od strony terrorystow schodzi sie w kanały przez tą dziure w ziemi, kanałami dochodzi się do drzwi które mają zawiasy tak ustawione że otwierają się tylko na zewnątrz. czerwoni nie mogli ich otworzyć bo kuben stał z drugiej strony drzwi i je blokował, w tym czasie CT podeszło do dziury w ziemi gdzie jest wejście do kanałów, bo te kanały mają tylko 2 drogi wyjscia drzwi i własnie ta drabinka... więc runda juz pozamiatana, kuben blokował drzwi z jednej strony a z drugiej chłopaki sobie urządzili strzelnice. aczkolwiek wg opisu że to był "door bug" czyli błąd w grze to bzdura, bo to nie błąd gry... po prostu cwaniactwo. (nie bijcie starałem sie tłumaczyc t ak by nawet ktos kto nie gra w cale lub nie zaw iele skumał)
Znowu zgubiłem się na sadisticu.
-Otto von Bismarck
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów