Wypada z trasy... a kibic zostaje "okradziony!"
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
2014 rok, szybko rozwijająca się technologia a nagranie w jakości niczym z kamery VHS ...
Na chuj mu to oddał i tak nic mu nie może zrobić..
Kurwa jaki ormowiec, podjebał mu zderzak, żeby mieć dla siebie zapewne. Oczywiście nagrane tak, że w najlepszym momencie możemy podziwiać glebę.
Kurwa, założę się że koleś nagrywający to ma na imię Janusz, nadwagę i wąsa. Jebany kierownik imprezy, wypychać furę rozkazuje, prędkość ocenia na "oko" i już wie, że za szybko. Gdyby nie on, to ludzie pewnie by sobie nie poradzili.
Up :
Dokładnie tak, przywódca wioski, jemu po wino idą, on jest trzeci po bogu i księdzu. Tylko czemu nagrywa na takim zoomie z odległości 30 metrów ? Pewno kamerę "pożyczył" od chudego Ryśka.
Dokładnie tak, przywódca wioski, jemu po wino idą, on jest trzeci po bogu i księdzu. Tylko czemu nagrywa na takim zoomie z odległości 30 metrów ? Pewno kamerę "pożyczył" od chudego Ryśka.
Kurwa, kolesiowy który to zabrał w pysk strzelić i dlatego zawsze będziemy porównywalni do ukrainy i rosji względem kultury obywateli, każdy każdemu pod górkę, każdy chce tylko coś podpierdolić.
Nie jego to na chuj rusza pierdolony złodziej łapy upierdolić przy samej dupie.
W sensie zabrał, mam na mysli kutasa który CHCIAŁ to ukraść, a nie pracownika w kamizelce
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Nie jego to na chuj rusza pierdolony złodziej łapy upierdolić przy samej dupie.
W sensie zabrał, mam na mysli kutasa który CHCIAŁ to ukraść, a nie pracownika w kamizelce
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
nie oszukujmy sie ten zderzak nawet jak trafi do kubicy to zostanie wyrzucony na smieci, bo zatrzaski i prowadnice pewnie juz polamane.
Pf. Myślał ze pamiątka, a części z rozwalonego samochodu Kubicy to normalka. Chłopak widać nie w temacie
Ej sory że spytam, ale wydaje mi się, że ten zderzak o którym mówicie to lotka z dachu ? Ale co ja tam wiem, wracam do kuchni
sylwusiex napisał/a:
Ej sory że spytam, ale wydaje mi się, że ten zderzak o którym mówicie to lotka z dachu ? Ale co ja tam wiem, wracam do kuchni
Hahaha, łap zimne piwo za ten trafny komentarz.
youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów