18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:34
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
🔥 Przesłanie do kozojebców - teraz popularne
Kubki sadistic.pl 2025
Centurion • 2024-12-03, 11:24
Witajcie,

Dawno nie robiliśmy żadnych gadżetów związanych ze stroną. Wcześniej raz były to kubki a 2 czy 3 razy koszulki i było zawsze przy tym dużo zamieszania, co mnie trochę zniechęciło do tych spraw. W koszulki za bardzo nie chce mi się bawić w tej chwili bo to trudniejszy temat a i tak zima idzie. Część z Was nie pogardziłaby jednak zapewne jakimś fajnym sadolowym kubkiem.

Niestety jak widać po wyglądzie strony osobiście mam dwie lewe ręce jeśli chodzi o grafikę i rysowanie. Zatem jedyną sensowną opcją pozostaje zwrócenie się do Was, drodzy użytkownicy aby ktoś , kto czuje klimat strony i potrafi rysować przygotował projekt nadruku na kubki. W zamian możemy zaoferować twórcy zaakceptowanego przez użytkowników projektu graficznego darmowy kubek według jego wzoru oraz dożywotnie konto Premium.

Jeśli chodzi o same projekty to istnieje pełna dowolność. ale proszę nie zapomnieć o rysunku baby z penisem 3-5 wybranych przez userów wzorów będzie mogło się doczekać realizacji. Zależnie od tego ile ich będzie zrobimy nowy temat z głosowaniem.

PS: nie dysponujemy niestety logiem serwisu w lepszej jakości niż jest na stronie.

Ważne! Ważne! Ważne!
Jeśli ktoś doda w komentarzach jakieś swoje projekty, to niech pamięta o dodaniu do nich swoich watermarków na całości projektu, tak aby grafika nie została "przypadkiem" skradziona.

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
draxidox 2024-12-05, 16:42 5
@starwars1_98

Ten ostatni z hindusem mnie kupił, poproszę 2 takie w rozmiarze 0,5L :
Zgłoś
KozYoŁ 2024-12-05, 17:01 8
Najlepsze to by były takie kubki, że po zalaniu wrzątkiem uwalniają cyjanek potasu. To by były sadystyczne kubki, a nie satyra rodem od Cejrowskiego.
Zgłoś
PeterNORTH 2024-12-05, 17:27 11
kupię chętnie taki z napisem halman to śmieć.
Zgłoś
smc 2024-12-05, 18:04 3
I to jest pomysł!

Można zamówić kubek z napisem: "smc ty cepie" lub z jakimkolwiek nickiem i jeśli to komuś może sprawić sadystyczną radość to będzie strzał w dziesiątkę!

Mało tego, jeśli ktoś w pracy postawi taki kubek, będę wiedział, że mam kolegę z sadola
Zgłoś
Skończyłem_z_ekscesami 2024-12-05, 20:27 5
@starwars1_98: Ten ostatni top. Chętnie kupie.

Jak juz bedzie wystarczająco duzo projektów to proponuje założyć oddzielny temat z samymi projektami, bo jak zwykle wiecej pierdolenia o banderze i trollach niz konkretów w komentarzach
Zgłoś
tomeksg 2024-12-05, 20:56 1
ja chetnie wezme 2
Zgłoś
kerosene 2024-12-05, 22:02 1
Biere poleconym 2 albo 3 od razu
Zgłoś
mieszał 2024-12-05, 22:08 2
Ja wezmę dla siebię. Dla dzieciaków też.
Zgłoś
Dżako 2024-12-05, 22:19 2
tip.top napisał/a:

Kiedyś miałem taki z logiem Sadistic.

Niestety stara stłukła

Na szczęście mój jeszcze się trzyma

Współczuję straty
Zgłoś
Dawid0101 2024-12-05, 22:30 3
Kupię tylko minimum 0.5 l. W domu pije z 0.5 a w pracy z 0.7 przeciętnie 3-4 kubki piję.
Zgłoś
jarecki2222 2024-12-05, 22:59 1
A ja ze trzy proszę

siema
Zgłoś
sothis 2024-12-05, 23:02 2
Dawid0101 napisał/a:

Kupię tylko minimum 0.5 l. W domu pije z 0.5 a w pracy z 0.7 przeciętnie 3-4 kubki piję.

Swój człowiek
Zgłoś
Ryszardowo 2024-12-05, 23:22 5
Kupię konto premium i 2 kubki jak wyjebiecie prorosyjskich adminów.
Zgłoś
mieszał 2024-12-06, 0:04 1
Na jakie konto można wpłacić hajs, żeby wspomóc Sadistika?
Zgłoś
FangierPL 2024-12-06, 0:06 2
mieszał napisał/a:

Na jakie konto można wpłacić hajs, żeby wspomóc Sadistika?

Najlepiej na moje
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem