📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
może jestem pojebany ale pierw skosztuje żarcia zanim go podam psowi byle gówna mu nie daje
ale widze że dziewczynką w garniturkach to się nie spodobało
kazdy nawet to jadla bo skad wiadomo z czego w barach jest to robione skoro w pl coraz drozej
Żadni ważniacy, to w polskiej edycji mamy aktorów, ci z kolei są zajebistymi profesjonalistami i samo spotkanie z nimi to czysta przyjemność
rockface123 napisał/a:
może jestem pojebany ale pierw skosztuje żarcia zanim go podam psowi byle gówna mu nie daje
Karmy suche też próbujesz?
to są milionerzy oni przy chuju mają co im prezentują oni i tak dostają ładną kase ze wystepują w tym programie.
Ja tam bym w niego zainwestował. Jebany na pewno by jeszcze wymyślił coś sadystycznego.
Odruchowo krytykujemy ludzi, którzy nas oceniają, a do tego są w garniakach i uważamy, że zgrywają ważniaków. W tym przypadku mają rację, koleś ma niską marżę, co jet dogodne dla klienta, ale nie dla niego. Producent pepsi, na produkcję 1 litra tego napoju, musi wydać około 50 groszy, gdzie w sklepie za 1 litr płacimy mniej więcej 4 złote. Pan kucharz zakłada firmę, w której nie wie ile tej firmy należy do niego. Odrzucił propozycję, na której mógł zarobić ogromne pieniądze. Niektórzy ludzie, za wymyślone logo nie biorą od danej firmy całościowego wynagrodzenia, tylko np. 5 groszy od sprzedanej sztuki i wychodzą na tym 1000 razy lepiej. Więc ocena "rekinów" nie powinna być zaskakująca. Ale podanie im psiego żarcia, fajnie wyszło
Ludzie, co Wy kurwa widzicie sadystycznego we wpierdalaniu karmy dla psow ? Milionerzy pokazali ze mozna to wziac do ryja nie wiedzac o tym, a jakby dac cyganowi to by wpierdalal lepiej niz chleb.
Ładnie ich zgasił, a potem oni pokazali mu że jest idiotą. Po pierwsze jak się robi interesy to trzeba się przygotować, a po drugie "nie gryzie się ręki która daje ci jeść".
@xxSekiplxx, jest coś takiego jak "Strategia doskonałości operacyjnej", która polega na oferowaniu produktów o stosunkowo niskiej marży, aby klient otrzymywał maksimum satysfakcji. Zastosowanie tej strategii pozwala na zbudowanie rozpoznawalnej marki, masowości i powtarzalności sprzedaży. Oczywiście najpierw trzeba analizie poddać to jakie towary oferujemy i komu.
Myślisz, że twórca Pepsi, czy Coca-coli odrazu dojebali marżę z kosmosu? Nie.
Duży odsetek firm na początku swojej działalności odnotowuje straty a to dlatego, bo produkty sprzedawane są na samym początku z niską marżą, a czasami należy dodać do tego źle przemyślany marketing.
Teraz twoja Pepsi ma taką cenę, bo jest wyrobioną marką, więc po co porównujesz ten produkt, który na rynku jest od 1898r. do produktu, który miałby dopiero wejść na rynek?
Myślisz, że twórca Pepsi, czy Coca-coli odrazu dojebali marżę z kosmosu? Nie.
Duży odsetek firm na początku swojej działalności odnotowuje straty a to dlatego, bo produkty sprzedawane są na samym początku z niską marżą, a czasami należy dodać do tego źle przemyślany marketing.
Teraz twoja Pepsi ma taką cenę, bo jest wyrobioną marką, więc po co porównujesz ten produkt, który na rynku jest od 1898r. do produktu, który miałby dopiero wejść na rynek?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów