📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Olej się zapalił (albo inny tłuszcz).. Szkoda że wodą nie podlał ;-(
SkoPio1 napisał/a:
Jak napisałby to ktoś z Podlasia: podoba się dla mnie.
Tak się śmiejemy z Podlasia, a ja mam tam kuzyna, który jest milionerem. I wiecie co? Nie zamieniłbym się z nim
smc napisał/a:
Tak się śmiejemy z Podlasia, a ja mam tam kuzyna, który jest milionerem. I wiecie co? Nie zamieniłbym się z nim
Jak wsiura ubierzesz w garnitur i dasz miliony, to nadal będzie wskutek i słoma będzie z butów wystawiać. Podlasie to w ogóle margines
Ten tytuł filmu zupełnie nie trafiony. Kuchenne rewolucje w garażu?
Początkujący adept kulinarnej sztuki grillowania - jedzie z tematem aż skwierczy.
Sama wylała i się na tym wyjebała self K.O
baronturbina napisał/a:
Olej się zapalił (albo inny tłuszcz).. Szkoda że wodą nie podlał ;-(
No właśnie o to chodzi, ze uratowała sytuację wypierdalając tego płonącego łoka poza kuchię, i uratowałą siebie, i kuchnię, a nie jak nastolatki do wrzącego oleju wlewają wodę z czajnika, i robią z kuchni Hiroshimę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów