📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:44

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
człowiek najpierw miał nadzieje że jednak po wodę poleci lub chociaż garaż podpali a tu lipa

To jest ten słynny typ człowieka co nawet wodę w czajniku potrafi przypalić

CrazyEdek napisał/a:
Widać, że zmywarki nie ma w domu.
Może to i lepiej.
Syf k🤬a ma taki wszędzie to może i dobrze nie spłodzi następnego takiego brudasa
Nie wiedziałem, że z Makłowicza jest taki czader, gdy gotuje bez kamer....
K🤬a, w garażu więcej gratów niż w pięciu polskich przeciętnych mieszkaniach razem
wziętych. Ruskich takich mieszkań trzeba by 6, by uzbierać tyle co w tym garażu.
Zachód to jednak Zachód. Tam to se żyją.
wziętych. Ruskich takich mieszkań trzeba by 6, by uzbierać tyle co w tym garażu.
Zachód to jednak Zachód. Tam to se żyją.
Co on próbował pobić te płomienie ścierką? Jak już to lepiej kijem czy pasem, może by się przestraszyły.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie