📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Uja mu się stało, co najwyżej mu brwi przypaliło. miałem taką akcje z frytkami, wrzuciłem takie świerzutko umyte z duża ilością wody, wyjabało pieknie ale mi tylko brwi przypiekło. spaliłem zasłonki w kuchni, na całym suficie piękny malunek się utworzył ale poza tym bez zniszczeń
PS: a no i dostałem wpierdol klasyczny od ojca
killua napisał/a:
to teraz porównaj temperaturę oleju tego typa w garze i swojego, ledwie przygrzanego. Ile miałeś wody w ttch frytach? A teraz xobacz ile on tam kurwa wlał. Mogłeś nie uciekać ze szkoły głąbieUja mu się stało, co najwyżej mu brwi przypaliło. miałem taką akcje z frytkami, wrzuciłem takie świerzutko umyte z duża ilością wody, wyjabało pieknie ale mi tylko brwi przypiekło. spaliłem zasłonki w kuchni, na całym suficie piękny malunek się utworzył ale poza tym bez zniszczeń
trytodie napisał/a:
Zgoda, tylko przy dużych płomieniach może być problem z położeniem pokrywki. Dlatego proponuję sypnąć kilka kg soli. A najlepiej to wziąć gaśnice, ale no do tego trzeba mieć już doktorat żeby to obsłużyć
Albo ziemię z najbliższej doniczki
Podoba mi się podejście "na wuj mi w szkole fizyka, przecież i tak idę do zawodówki na kucharza itp." bez tego sadistic by nie istniał.
Kiedyś jak robiłem w Niemczech to 4 Gruzinki smażyły kiełbę na patelni, olej się zaczął jarać i jedna już z miską wody leciała, nie zdążyłem krzyknąć i też szafkę zjarała
Xardas132 napisał/a:
Kiedyś jak robiłem w Niemczech to 4 Gruzinki smażyły kiełbę na patelni, olej się zaczął jarać i jedna już z miską wody leciała, nie zdążyłem krzyknąć i też szafkę zjarała
A te "gruzinki" to były z Gruzji czy lachę robiły w gruzach budynków?
kurwa macha tą dyktą w ten ogień jebany :x
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów