"Kuchnia azjatycka" to w sumie określenie bez sensu. Przecież Azja jest tak ogromna i zróżnicowana... Chociaż z drugiej strony... No są pewne cechy wspólne:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kuchnia azjatycka: wpierdalamy wszystko co się da, bo jest nas za dużo i łazimy głodni.
SZARY_Z_SZEREGU napisał/a:
za to nie ma problemu z połykiem
No nie wiem, a jak wszystko wpierdoli???
Może i podobają mi się azjatycke rysy twarzy ale takie filmiki i świadomość, że na starość wyglądają brzydko skutecznie powstrzymują mnie przed szukaniem sobie azjatki.
Nie rozumiem o co chodzi... Mózg świniaka jest dość często spotykanym daniem w Polsce. Moja babcia świetnie umiała go przyrządzić i za młodziaka wpierdalałem aż mi się uszy trzęsły. Larw palmowych już tak łatwo się u nas nie dostanie, ale larwy mącznika już owszem. Można pierdolić, że to karma dla gryzoni, ale tak naprawdę są smaczne i zdrowsze niż mięso z marketu. Wystarczy tylko raz przekroczyć psychiczną barierę obrzydzenia.
grudzin7 napisał/a:
Nie rozumiem o co chodzi... Mózg świniaka jest dość często spotykanym daniem w Polsce. Moja babcia świetnie umiała go przyrządzić i za młodziaka wpierdalałem aż mi się uszy trzęsły. Larw palmowych już tak łatwo się u nas nie dostanie, ale larwy mącznika już owszem. Można pierdolić, że to karma dla gryzoni, ale tak naprawdę są smaczne i zdrowsze niż mięso z marketu. Wystarczy tylko raz przekroczyć psychiczną barierę obrzydzenia.
Larwę palmową to i może bym zjadł martwą ale mózgu bym nie zjadł nawet świńskiego bo źle mi się kojarzy... świadomość itd. Mimo, że to tak naprawdę komputer z bardzo rozwiniętym oprogramowaniem nawet jak na świniaka.
Co wpierdala to już jej sprawa ale, przynajmniej nie ciamie, jak inne kitajce
Pewnie recykling jednej z azjatyckich motopizdek.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów