18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 36 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
atomboy 2020-02-03, 0:28 1
jakiś czas byłem z Koreanką to tak nie wygląda nie chodzi o wygląd ale o jedzenie. W zasadzie to jedzą dużo zachodniego żarcia i mają taki jakiś kult europejczyków. Wybielają się na potęgę, wiecie tapeta na ryju ale dekolt mówi co innego. To było w sumie trochę pojebane bo do pracy (wtedy pracowaliśmy we Włoszech) wstawałem o 8 rano a ona była już redi. Miała fioła na punkcie instagrama praktycznie non stop na telefonie ona specjalnie wybierała takie modele, które mogą przetrwać uroczą kąpiel w wannie. O prysznicu w wynajętym domu nie było mowy tylko wanna.
Cały dzień nawet w pochmurny chodziła z tym pojebanym parasolem aby się przypadkiem nie opalić za bardzo. Na plażę nie cierpiała chodzić a jak już się udało to jak skafander nurka.
Były też miłe aspekty, koreanki z natury są bardzo opiekuńcze ale też leniwe, pozmywaj? wtf nie zna .
Trochę takie miłe księżniczki. Seks był krótki i odziwo nie przeze mnie tylko moja Eun Choi szybko dochodziła często było tak, że nawet ja nie zdążyłem powaga.
A potem yebaniutkka do łazienki myju myju i do spania. Wcale nie była ciasna to mit normalnie pieróg jak każdy i wcale nie darła ryja, cicha w dodatku prawie jak nieżywa kłoda. Skończyło się po tym jak jej rodzice kazali jej wracać, ja to wyśmiałem ale yebaniutka Eun zwineła się zostawiając wszystko i wróciła 3 dni po rozmowie na skypie. Pojebała robotę, umowy najmu, mnie nie ma rozmowy rodzice to rodzice. To było 9 miesięcy zapytajników co się odwala i odwaliło.
Potem miałem grubą włoszkę i nie było już kolorowo, popierdolone baby.
Zgłoś
Rider098 2020-02-03, 0:45
swampman napisał/a:

wymalowana i ma filtry wlaczone. bez tego wyglada nie lepiej niz to co ma na talerzu

Nawet nie jestem pewny czy to 'ona'
Zgłoś
mrfreak16 2020-02-03, 0:53
A w tle psa ćwiartują
Zgłoś
kulawiec 2020-02-03, 2:04
Generalnie jedzonko zupełnie normalne. Wolę to od kiszonych śledzi.
Zgłoś
Skoczek48 2020-02-03, 2:10
czy oni wszyscy muszą tak mlaskać perfidnie?
Zgłoś
xmen 2020-02-03, 9:36
Duży i przeludniony kraj. Żeby przeżyć, czyszczą ekosystem ze wszystkiego jak szarańcza.
Zgłoś
Cephelion 2020-02-03, 10:33
Pierdolicie... Cieknącego pieroga by wystawiła to sami byście zapakowali
Zgłoś
Godlesl 2020-02-03, 11:19
pierdolone zwierzęta
Zgłoś
D3Ton 2020-02-03, 12:43
phrontch napisał/a:

Mam wrażenie, że azjatki połykają bez najmniejszego problemu

Ale musi być w sosie sojowym...
Zgłoś
mav 2020-02-03, 13:15
Ja pierdole co za skośny niewychowany goblin, jakoś kurfa Japończycy umieją się zachować a nie jak te prymitywne chińskie śmietniki co wszystko wjebią mlaskając, po czym nacharają pod stół bekną i pierdną ku uciesze swojej.

Chinole może i robotni są, ale ich kultura osobista zapomniała ewoluować od czasów prymitywnych.
Zgłoś
Daniels85 2020-02-03, 14:53
Jaki ona ma głupi ryj
Zgłoś
DarkHekko 2020-02-04, 14:48
Jedzą takie gówna to niech teraz zdychają .
Zgłoś
S................o 2020-02-04, 21:00
Ale się suka cieszy na tego małżopenisa
Zgłoś
skwieradee 2020-02-05, 6:41
jessjess napisał/a:

Ja da radę zjeść takie paskudztwo, to z dupy do ust pewnie bierze ze smakiem.

Nie zdziwilbym się gdyby okazało się że przekornie na chuja mówi ble
Zgłoś
Kamildupagówna 2020-02-10, 11:41
Co ona tam kutasa takiego byczego wpierdalala
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem