Byłem kiedyś we Francji, Paryż i wiele innych miast. W Paryżu syf jak huj. Na własne oczy na Avenue de Clichy widziałem, jak facet podchodzi do muru kamienicy i oddaje mocz, w dupie miał, że chodnikiem idzie mnóstwo ludzi... a obok kibelek za 2 franki (2001).
Obok stacji benzynowej koło stadionu StDenis taki murek pół metra, za murkiem do górnej krawędzi nawrzucane śmieci.
Blok mieszkalny, na murze co półtora metra ślady moczu na ścianie. Sporo by opowiadać.
Podczymują śmierdzącą tradycje
Podczymują śmierdzącą tradycje
Za to ty podtrzymujesz analfabetyzm w rodzinie...
Byłem kiedyś we Francji, Paryż i wiele innych miast. W Paryżu syf jak huj. Na własne oczy na Avenue de Clichy widziałem, jak facet podchodzi do muru kamienicy i oddaje mocz, w dupie miał, że chodnikiem idzie mnóstwo ludzi... a obok kibelek za 2 franki (2001).
Obok stacji benzynowej koło stadionu StDenis taki murek pół metra, za murkiem do górnej krawędzi nawrzucane śmieci.
Blok mieszkalny, na murze co półtora metra ślady moczu na ścianie. Sporo by opowiadać.
Byłem 2 tygodnie temu w Paryżu i nie było tak źle. Podobnie jak u nas.
Za to rok temu byłem w Marsylii. Wszędzie czarnuchy, smród, brud, śmieci wszędzie się walały. A cała Marsylia jebała moczem. Gorzej niż w starych familokach, gdzie meliniarze "mieszkają". Zależy chyba od regionu. Południe strasznie zasyfione było. Północ mniej więcej jak u nas. No i w miarę świeże info bo sprzed kilku dni i roku.
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kimA teraz te opalone czlowieki, przeniesione wprost z buszu dokładają swoje gówno.
Smród to był glowny powód dla którego we Francji rozwinal sie przemysl perfumiarski. Zamiast się kurwa myc to sie perfumowali ciule.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów