📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jeśli mysz je, znaczy, że dobre...
w jakimś odcinku motobieda skomentował francuzów; z pozoru ładnie ale jak się dobrze przyjrzeć to brud, syf, kiła i mogiła..
ojoj az sie miło patrzy , myszki sliczne ,najedzone. Pozdrowienia dla tych którzy muszą wpierdzielac na mieście bo w domu tylko mielone albo zupki z paczki.
Byłem kiedyś we Francji, Paryż i wiele innych miast. W Paryżu syf jak huj. Na własne oczy na Avenue de Clichy widziałem, jak facet podchodzi do muru kamienicy i oddaje mocz, w dupie miał, że chodnikiem idzie mnóstwo ludzi... a obok kibelek za 2 franki (2001).
Obok stacji benzynowej koło stadionu StDenis taki murek pół metra, za murkiem do górnej krawędzi nawrzucane śmieci.
Blok mieszkalny, na murze co półtora metra ślady moczu na ścianie. Sporo by opowiadać.
Obok stacji benzynowej koło stadionu StDenis taki murek pół metra, za murkiem do górnej krawędzi nawrzucane śmieci.
Blok mieszkalny, na murze co półtora metra ślady moczu na ścianie. Sporo by opowiadać.
nadaje sie na harda
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Jeśli mysz je, znaczy, że dobre...
Powiedziała świnia zbliżając się do koryta
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Na własne oczy na Avenue de Clichy widziałem, jak facet podchodzi do muru kamienicy i oddaje mocz
hah w Paryżu oddawanie moczu na kamienice to dla mieszkańców spory problem. Burmistrz swego czasu chciał wprowadzić otwarte pisuary , ale pomysł chyba się nie spodobał.
Może sami je tam wcześniej wrzucili i nagrali żeby wymusić haracz.
I chciałbym zaznaczyć że pizza to danie włoskie.
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
phrontch napisał/a:
Nakręcone we Francji przez Brazylijczyka
I chciałbym zaznaczyć że pizza to danie włoskie.
w jakimś odcinku motobieda skomentował francuzów; z pozoru ładnie ale jak się dobrze przyjrzeć to brud, syf, kiła i mogiła..
Lepiej bym tego nie ujęła
sedziazgred napisał/a:
Ale mielone to Ty mi szanuj proszę Ciebie.
jeśli bynajmniej nie jadasz ich codziennie, są ok, proszę ja Ciebie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów