Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ale jak widac prowadził ktoś bogaty i w/g lokalnego prawa musi zapłacic za szkody. Tatus jeszcze zarobi a jak sie zagoi to moze go na żebry wystawic. same profity.
Proszę Was wprowadźcie jakąś cenzurę na nagrania z dziećmi - nie mogę na to patrzeć, serce mi się kraje. Przez te filmiki chyba popadłem w paranoję i nie spuszczam dziecka z oczu i ciągle mi się zdaje że zaraz się jakaś krzywda stanie.
Nie spuszczaj go z oka kamery
Proszę Was wprowadźcie jakąś cenzurę na nagrania z dziećmi
co ty tu robisz? chwalisz sie ze strzeliłeś karynie bąbla?
Jeśli to był olej to mała ma przejebane i to grubo... Poparzenie 3 stopnia jak chuj...
to dziecko, więc jest spora szansa, że do okresu dojrzewania ślady będą znikome
Proszę Was wprowadźcie jakąś cenzurę na nagrania z dziećmi - nie mogę na to patrzeć, serce mi się kraje. Przez te filmiki chyba popadłem w paranoję i nie spuszczam dziecka z oczu i ciągle mi się zdaje że zaraz się jakaś krzywda stanie.
zamknij oczy
To nie wsadzaj go z wujkiem na skuter
Wygląda jakby sam mu ten motorek ruszył
A to gówniak na własne życzenie dodał gazu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów