Mam na swoim kanale na YT kilkadziesiąt całych odcinków "ZChDCP", posiadam też kilkanaście odcinków "KOC'a", ale nigdzie za chiny nie mogę znaleźć teledysku do świetnego utworu "Taki ze mnie Maxi Kaz" z KOC'u. Za link, czy podesłanie tego clip'u będę po tyłku całował, a na piwie się nie skończy!
To nie wykonuje KOC tylko wykonują to T-traperzy jest na YU
P.S. Wiem że to T-Raperzy. Napisałem "KOC", bo więcej osób kojarzy sam program niż nazwę zespołu. Zresztą tylko tam można było zobaczyć Ich twórczość.(chociaż sporadycznie leciały clipy między programami np. "Ero Disco" -popularny swego czasu).
bo polska kinematografia nie kończy się na filmach "miś" czy "kiler"... a pro po czy ktoś mógłby podrzucić ciekawe, stare, polskie pozycje filmowe? Niekoniecznie komedie, wolałbym jakieś inne stare polskie kino ;]
Włącz sobie w tv kinopolska
Sławomir "Rychu" Szczęśniak
Grzegorz Wasowski "pan Profesor"
ś.p. Andrzej Butruk "Poeta"
Lucyna Malec
Paweł Lewicki
Jan Borysiuk
Wojciech Mann
Krzysztof Materna
pl.wikipedia.org/wiki/KOC_-_Komiczny_Odcinek_Cykliczny
pl.wikipedia.org/wiki/Za_chwil%C4%99_dalszy_ci%C4%85g_programu
Drugich takich nigdy już nie będzie...
KOC czyli:
Sławomir "Rychu" Szczęśniak
Grzegorz Wasowski "pan Profesor"
ś.p. Andrzej Butruk "Poeta"
Lucyna Malec
Paweł Lewicki
Jan Borysiuk
Wojciech Mann
Krzysztof Materna
Mylisz się kolego. Panowie Mann i Materna nie mieli nic wspólnego z kocem. No może poza tym, że to w Ich programie(ZCDCP) Wasowski i Szczęśniak się rozwinęli.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów