📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
bo polska kinematografia nie kończy się na filmach "miś" czy "kiler"... a pro po czy ktoś mógłby podrzucić ciekawe, stare, polskie pozycje filmowe? Niekoniecznie komedie, wolałbym jakieś inne stare polskie kino ;]
Cokolwiek z KOCa lub ZCDCP ma u mnie piwko jeszcze przed obejrzeniem! To były programy satyryczne, a nie ten chłam kabaretowy co teraz.
Ach ten chilloutowy klimacik
Mam na swoim kanale na YT kilkadziesiąt całych odcinków "ZChDCP", posiadam też kilkanaście odcinków "KOC'a", ale nigdzie za chiny nie mogę znaleźć teledysku do świetnego utworu "Taki ze mnie Maxi Kaz" z KOC'u. Za link, czy podesłanie tego clip'u będę po tyłku całował, a na piwie się nie skończy!
Zawsze przed robotą jak mam czas to oglądam : "Za chwilę dalszy ciąg programu" Polecam Od 5.10-6.00
*Comedy Central
*Comedy Central
pierdole hahahahhahaahhahah ale to fake wonsy chyba nie?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów