📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
KoRn - Right Now (shut up or I'll fuck you up)
Kurde, nigdy nie zrozumiem fenomenu tego cukierkowatego gówna....
@AdamsV - a oglądałeś? Inaczej nie zrozumiesz. (mi się spodobało około 7, a zaciekawił mnie filmik z sadola)
A co do tematu, to zakończenie najlepsze i jest w sumie zgodne z oryginałem.
A co do tematu, to zakończenie najlepsze i jest w sumie zgodne z oryginałem.
Jaranie się kucami to pedalstwo i chuj!
AdamsV napisał/a:
Kurde, nigdy nie zrozumiem fenomenu tego cukierkowatego gówna....
Ja też nie
kurwa mać znowu ta jebana bajka dla pedałów kurwa kto takie ścierwo tutaj przepuszcza jak wam sie kurwa podobają bajki dla 8 latek to kurwa idźcie na swoje jebane mini mini i kurwa oglądajcie ale nie na sadisticu. Koniec świata nadchodzi...
@WicieK zgadzam się, jebać zasrane kucyki
wlatca852 napisał/a:
kurwa mać znowu ta jebana bajka dla pedałów kurwa kto takie ścierwo tutaj przepuszcza jak wam sie kurwa podobają bajki dla 8 latek to kurwa idźcie na swoje jebane mini mini i kurwa oglądajcie ale nie na sadisticu. Koniec świata nadchodzi...
Przez ciebie Fluttershy płacze
Podbiłeś me serce, nie dość że KoRn. To jeszcze zły pan kucyk . Obciągne Ci za darmo z tej okazji.
wlatca852 - a to nie bajka dla 5 latek?
Nie wrzucił tu zwykłych odcinków, więc nie wiem o co Ci chodzi, a tak w ogóle, to na mini mini jest tylko 1 sezon i to tylko z polskim dubbingiem który jest słaby, więc starsi fani oglądają na YT.
kto przepuszcza: użytkownicy, wystarczy 15. nie jest to tutaj tematem tabu, więc nie jest od razu wyrzucany przez modów.
Jak chcesz czarny humor to zapraszam na HARD, bo w zwykłej części jest miejsce dla wszystkiego co śmieszne/ciekawe.
Nie wrzucił tu zwykłych odcinków, więc nie wiem o co Ci chodzi, a tak w ogóle, to na mini mini jest tylko 1 sezon i to tylko z polskim dubbingiem który jest słaby, więc starsi fani oglądają na YT.
kto przepuszcza: użytkownicy, wystarczy 15. nie jest to tutaj tematem tabu, więc nie jest od razu wyrzucany przez modów.
Jak chcesz czarny humor to zapraszam na HARD, bo w zwykłej części jest miejsce dla wszystkiego co śmieszne/ciekawe.
Kucyki to pedalstwo i tyle w temacie...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów