📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tihomax napisał/a:
Pierdolony pijak, skurwiel kase za koncerty brał a przychodził najebany ze nawet piosenki jednej nie zaspiewał. Pajac koncertować już nie potrafi to liczy ze się do polityki wkręci. Zobaczycie kurwa osły jak ino chuj dolezie stołka to się na was wysra. Chuj mu w dupe i niech spierdala.
Idź do polityki,wystarczająco masz już spruty mózg. Założyłbym się o flakonik,że głosowałeś na PO pustaku.
Rodzice napisał/a:
@up ja tak samo. We wrześniu implantowany Esperal po raz kolejny. Żałuję że nie zrobiłem fotek i nie dałem na harda
Powodzenia chlopie. 3mam kciuki.
Cytat:
Ja chcę.
Na początek, chciałbym się dowiedzieć skąd pochodzi ta informacja o 40%? Możesz podać źródło?
Bo mnie wiadomo o prawie 22%:
"Pracujący w sektorze publicznym stanowili w Polsce na koniec 2011 roku ok. 21,6% pracujących ogółem" - dane z analizy Forum Obywatelskiego Rozwoju Analiza-142012-Ile osób zatrudnia państwo polskie?
Źródło pochodzi od mojego wykładowcy z Teorii Polityki, który podał te dane jako ciekawostkę. Pytanie tylko czy te procenty zawierają uwzględnienie osób zatrudnionych na tzw. "umowy śmieciowe"? Bo tego w Twoim źródle nie napisali.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów