📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
nowynick napisał/a:
myślałem, że wyląduje za basenem
Tez miałem taką cichą nadzieję żeby później obejrzeć drugi raz na hardzie
Abraxus napisał/a:
Po prostu możemy się pośmiać z otyłych ludzi.
czekaj jak ci jakiś 150 kg tucznik usiądzie na twarzy...
i będzie się śmiał...
Murzyn lata wokół niego bo nie może go objąć wzrokiem stojąc metr od niego
fazikonik napisał/a:
Gdzie jest ten aqua park?
Albercas water park Vergel
Camino Al Vergel 1, Alamar, 22110 Tijuana, B.C., Meksyk
Telefon: +52 664 621 3066
albercaselvergel.com/_english/index.php
A teraz już wiem czemu nie widać komentarzy Loaloa, on jest na wakacjach, grubo się bawi.
@up Nie wywołuj chuja z lasu... A co do typa na filmie to ile on ma lat, z 20?? ile trzeba wpierdalać żeby wyhodować takie cielsko?? Jebany kaleka na własne życzenie.
To już nie jest lustrzyca tylko podnośnica... Trzeba podnieść wały tłuszczu by się odlać.
bloodwar napisał/a:
Kategoria wagowa kolesia w której prędkość zjazdu staje się nieistotnym parametrem a bardziej interesuje wysokość fali tsunami jaką wzbudzi po lądowaniu
Żeby było ciekawiej to im grubszy tym jedzie wolniej bo przyspieszenie ziemskie jest stałe a gruby poprzez tarcie stawia większy opór. Sadol uczy i bawi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów