📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@up ruszaj na Ukrainę i walcz,według mnie lepiej by było gdybyśmy jako państwo zarabiali na nich pieniądze a nie machali szabelką w ich kierunku. Pragmatyzm,tego nam właśnie brakuje
I teraz zwolennicy wolnego dostępu do broni palnej się wypowiedzą: Jak by mieli broń to mogli by się obronić. i byli by fajni jak mój brat w e36 na dzielni.
S.T.U_Cummins napisał/a:
I teraz zwolennicy wolnego dostępu do broni palnej się wypowiedzą: Jak by mieli broń to mogli by się obronić. i byli by fajni jak mój brat w e36 na dzielni.
Nie zesraj się
to polsce juz nawet nazwy ulic sa po ukrainsku?
Niema to jak szarpać się z uzbrojoną osobą, za dużo filmów akcji...
Rebeliant_ZPF napisał/a:
@traf: Dopuszczasz do swojej myśli, że mogę uważać i jednych i drugich za ścierwo i cieszy mnie, że mają wojnę i się nawzajem zabijają czym czynią nam wszystkim dobry uczynek?
Nie wierzę w to, ale zgadzam się z Tobą w 100%
Gdybyśmy tylko mieli propolski rząd, to wykorzystalibyśmy fakt konfliktu narodowości, za którymi nie przepadamy, dla własnych korzyści.
Rebeliant_ZPF napisał/a:
Nie wierzę, że tak źle wypowiadasz się o swoim domu.Nic dziwnego jak na krainę dzikusów. Jedyny problem jaki istnieje, to że są tak blisko naszych granic i dlatego na ich eksterminacji powinno nam wszystkim zależeć najbardziej.
Rebeliant_ZPF napisał/a:
Musisz zrozumieć że siłą narodu jest gospodarka ( patrz Niemcy) jeśli mamy byc silni to tylko tą drogą.Wojskowo leżymy i większość Polaków zdaje sobie z tego sprawę.Po co więc pchać się w nie swoje sprawy? Róbmy interesy z Rosją a zachodowi mówmy że tak trzeba ( kolejny raz patrz Niemcy - Nord Stream 2) Inaczej sprzedadzą nas jak to dawniej bywało lub będziemy walczyć w imię obcych interesów.Powtarzam - bądzmy mądrzy przed szkodą@traf: Dopuszczasz do swojej myśli, że mogę uważać i jednych i drugich za ścierwo i cieszy mnie, że mają wojnę i się nawzajem zabijają czym czynią nam wszystkim dobry uczynek?
@up Zgadzam się z tym że POPIS w zadnym wypadku nie stoi z Polską racją stanu.Wysmażyli sztuczne podziały a jak wiadomo skłóconym narodem łatwiej się rządzi.Dopóki na naszej scenie politycznej nie pojawia się osoby którym faktycznie leży dobro kraju to nadal będziemy rozgrywani przez innych na arenie międzynarodowej.Obserwując zmiany od 89 r dziwię się że Polska jeszcze istnieje,chociaż patrząc teraz na wasalstwo obecnego rządu wobec USA nie wiem jak to się skończy.Winą tego stanu jest także społeczeństwo które ma głęboko w dupie(przepraszam za wyrażenie) to co się dzieje w kraju.Nie chcę być złym prorokiem ale jeśli dalej tak będzie to zostaniemy jakimś krajem wasalnym bez prawa głosu a zależnym od obcego rządu.Czarna wizja ale nie widać światełka w tunelu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów