📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Rozmowa Kuli z hejterem
@up daje fula;p
Wydawałoby się, że to ktoś nieznany jednak, na profilu kuli(jakiś tam Patryk) pojawiło się oświadczenie
Pojawiły także się głosy uwolnienia kuli o akcję popiera już 1.700 osób.
Zawsze w naszych sercach, prawdziwy twórca i producent szkoda, że niczego profesjonalnego nie nagrał.
Dla przypomnienia:
Wydawałoby się, że to ktoś nieznany jednak, na profilu kuli(jakiś tam Patryk) pojawiło się oświadczenie
Pojawiły także się głosy uwolnienia kuli o akcję popiera już 1.700 osób.
Zawsze w naszych sercach, prawdziwy twórca i producent szkoda, że niczego profesjonalnego nie nagrał.
Dla przypomnienia:
Jak go wybolcują w dupsko to nie będzie już Kula, tylko Elipsa.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
ukradniesz 3 gruszki i wylapiesz wiecej, niesprawiedliwosc az opadaja rece
Christopher Paolini
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów