📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Zanim otworzyłam ten filmik zobaczyłam w ekranie, że jest czarno-biały. Pomyślałam sobie 'O kurwa, Kula nie żyje.. "
No, i teraz tatuś wchodzi do pokoiku i zaczyna napierdalać czym popadnie, po czym wrzuca to na ju tube i publikuje na profilu. Jak ten czarny ostatnio. Tak mu dopomóż buk.
"Robiłeś KURWA swoją zapowiedź, no i mówiłeś KURWA, że mnie KURWA rozpierdolisz, a ja odpowiem Ci na to szczerze:
KURWA jesteś, byłeś i bedziesz! I teraz ja moim dissem, który Ty zrobisz na mnie ODPOWIEM CI GORZEJ, zobaczymy, spotkamy się KURWA na YouTube suko. I nie ja tylko Ty leć do Swojej mamusi i powiedz co się właśnie KURWA teraz dzieje.
Bo ja tak łatwo nie robie, nie daje KURWA, więc nie fikaj se, spierdalaj"
KUREWSKA ta kula
KURWA jesteś, byłeś i bedziesz! I teraz ja moim dissem, który Ty zrobisz na mnie ODPOWIEM CI GORZEJ, zobaczymy, spotkamy się KURWA na YouTube suko. I nie ja tylko Ty leć do Swojej mamusi i powiedz co się właśnie KURWA teraz dzieje.
Bo ja tak łatwo nie robie, nie daje KURWA, więc nie fikaj se, spierdalaj"
KUREWSKA ta kula
Przed "Robiłeś" i po "spierdalaj" nawet mi się podobało.
to w końcu nie daje czy nie robi
Wiadomość z ostatniej chwili, Kula usunął swój filmik z youtube
Dziękujmy nieistniejącemu Panu za Sadola
Dziękujmy nieistniejącemu Panu za Sadola
Bogate słownictwo - pewnie podłuchał jak listonosz zapodaje do jego starej
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów