drzewa jak drzewa ale ciekawe co by było jakby samochód z naprzeciwka wyleciał albo jeszcze lepiej traktor albo tir np z mleczarni z mlekiem
-Hej chłopaki, ale zimno, co robimy?
-Może zróbmy sobie spontaniczny kulig?!
-Tak! To świetny pomysł, akurat spontanicznie mam sanki.
-Ja też!
-Ja, zupełnie spontanicznie golfa!
-A ja- a jakże- całkowicie spontanicznie GoPro.
-Niesamowite! I totalnie spontanicznie spotkaliśmy się na pustej drodze w jakiejś 7 osobowej wsi!
-A po tym spontanicznym kuligu wszyscy pójdziemy do mnie na pyszne kakałko i scrabble i przy okazji, spontanicznie dodamy jakąś fajną nutkę do naszego spontanicznego video!
Na totalnym spontanie:
-Hej chłopaki, ale zimno, co robimy?
-Może zróbmy sobie spontaniczny kulig?!
-Tak! To świetny pomysł, akurat spontanicznie mam sanki.
-Ja też!
-Ja, zupełnie spontanicznie golfa!
-A ja- a jakże- całkowicie spontanicznie GoPro.
-Niesamowite! I totalnie spontanicznie spotkaliśmy się na pustej drodze w jakiejś 7 osobowej wsi!
-A po tym spontanicznym kuligu wszyscy pójdziemy do mnie na pyszne kakałko i scrabble i przy okazji, spontanicznie dodamy jakąś fajną nutkę do naszego spontanicznego video!
Dojebałeś waść, rozśmieszyłeś srogo
Między drzewami i słupami? Gościu, dobry film obejrzałeś?
Obejrzyj kawałek od 1:01 do 1:09. Chłopaki zapierdzielają po drodze, ale obok są drzewa i słupy. Niby daleko od drogi, ale lina jest na tyle długa, żeby dosięgnąć i zabić kilku z tych idiotów.
Powiedz to rodzicom tej dziewczynki
Myślałem, że ludzie bez mózgów są tylko w USA. Myliłem się. Jak widać na filmie są też w Polsce. Ciekawe, czy choć jeden z nich pomyślał o skutkach takiej przejażdżki, miedzy drzewami i słupami. Ale dzięki takim idiotom istnieje sadistic. Zapraszamy na harda
To jest powszechna praktyka.
@up
No i? lamusem jestes?