📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Z którego to sezony, że tego nie widziałem? Pewnie 21...?
można ^^ i nie trzeba być amerykańcem czy zjebem żeby się pośmiać troche z żółtków
Kurekx1 napisał/a:
Ja piredole... amerykanie są zjebami. Jeak można się śmiać z dzieci z chińskiej fabryki?
Tak się składa, że trafiłeś na portal dla sadystycznych zjebów. Jak się nie podoba, to idź na Joemonstera czy jakieś inne stronki miłujące pokój pooglądać bawiące się kotki. Ja i wielu innych sadystów bawiłem się przednio przy tym filmiku.
Rezor napisał/a:
można ^^ i nie trzeba być amerykańcem czy zjebem żeby się pośmiać troche z żółtków
Jinsike napisał/a:
Tak się składa, że trafiłeś na portal dla sadystycznych zjebów. Jak się nie podoba, to idź na Joemonstera czy jakieś inne stronki miłujące pokój pooglądać bawiące się kotki. Ja i wielu innych sadystów bawiłem się przednio przy tym filmiku.
w sensie ironii chyba
Kurekx1 napisał/a:
Ja piredole... amerykanie są zjebami. Jeak można się śmiać z dzieci z chińskiej fabryki?
Oj chyba kolega nie załapał o co biega. Trochę pomyśli to powinien zrozumieć.
Banksy jak zwykle inteligentnie dowalił.
ans83[Ż] co to za film?
Kurekx1 napisał/a:
to tak wogóle to korea. banksy rządzi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów