18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 29 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Przed chwilą
Parker 2013-04-04, 19:22
Ile płaca? od 500 do 1500 zl . tzw. zwrot kosztow podrozy. Wiem bo znajomy byl wlasnie takim "Łapaczem" a ewka inkasuje 40 tysi

Wszystkiego Dobrego Panie Kolego
Zgłoś
masterwow 2013-04-04, 19:29
tak się składa że wczoraj dzwonili do mojej żony i proponowali udział w programie a tematem ma być: Dlaczego nie macie jeszcze dzieci choć rodzina nalega. Tak się składa że jesteśmy po ślubie już ponad rok i nie mamy dzieci. Podejrzewam że ktoś mógł po prostu sprzedać numer bo się akurat zgadzał temat...

...
Zgłoś
KurakaoDrink 2013-04-04, 19:44
Ostatnio jak był jakiś odcinek o pedałach to z mojego miasteczka wzięli jakiegoś gościa który sie tam popłakał. Oczywiście cały Wyszogród oglądał Piotrka z ul Kilińskiego

To jest moja wina i mogę ją zwalić na kogo zechce.-Homer Simpson
Zgłoś
rzymcio9 2013-04-04, 19:50
Ostro, nie dość, że pojawiają się tu materiały z gównianego kwejka/demotywatorów to jeszcze zaczynają kopiować teksty z wp....
Zgłoś
damianwro 2013-04-05, 1:07
masterwow napisał/a:

tak się składa że wczoraj dzwonili do mojej żony i proponowali udział w programie a tematem ma być: Dlaczego nie macie jeszcze dzieci choć rodzina nalega. Tak się składa że jesteśmy po ślubie już ponad rok i nie mamy dzieci. Podejrzewam że ktoś mógł po prostu sprzedać numer bo się akurat zgadzał temat...

popytaj w rodzinie, podobno nalega
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów