📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
Ile płaca? od 500 do 1500 zl . tzw. zwrot kosztow podrozy. Wiem bo znajomy byl wlasnie takim "Łapaczem" a ewka inkasuje 40 tysi
tak się składa że wczoraj dzwonili do mojej żony i proponowali udział w programie a tematem ma być: Dlaczego nie macie jeszcze dzieci choć rodzina nalega. Tak się składa że jesteśmy po ślubie już ponad rok i nie mamy dzieci. Podejrzewam że ktoś mógł po prostu sprzedać numer bo się akurat zgadzał temat...
To jest moja wina i mogę ją zwalić na kogo zechce.-Homer Simpson
Ostro, nie dość, że pojawiają się tu materiały z gównianego kwejka/demotywatorów to jeszcze zaczynają kopiować teksty z wp....
masterwow napisał/a:
tak się składa że wczoraj dzwonili do mojej żony i proponowali udział w programie a tematem ma być: Dlaczego nie macie jeszcze dzieci choć rodzina nalega. Tak się składa że jesteśmy po ślubie już ponad rok i nie mamy dzieci. Podejrzewam że ktoś mógł po prostu sprzedać numer bo się akurat zgadzał temat...
popytaj w rodzinie, podobno nalega
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów