Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Z wdzięczności za punkt honoru powezmą zamiar aby dać w pizde i zajebac każdego pracownika.
Stary myk jest też taki, że jak chcesz mieć w firmie poustawianych ludzi do pionu, to na stanowisko kierownika obsadzasz największego debila i kurwę w firmie. O wszystkim doniesie, wszystkich opierdoli za ciebie (no bo teraz co to nie on), do tego reszta załogi będzie nienawidzić go, a nie ciebie. Jeszcze jak to kobieta o profilu charakteru wymienionym powyżej, to po godzinach ci rodzyna z dupy wyjmie, byleby mieć te trochę władzy.
Stary i bardzo dawno nieaktualny. Teraz jak masz debila i kurwę za kierownika, to po prostu zmieniasz robotę. No chyba, że jesteś na bakier z wykształceniem i to jedyne miejsce, gdzie chcą.
Nikt nie zauważył że zapierdolił 20 zł
Wszyscy zauważyli tylko nikt nie pierdoli o rzeczach tak oczywistych i malostkowych, to byla typowa prowizja za transfer hajsu ziom
Stary myk jest też taki, że jak chcesz mieć w firmie poustawianych ludzi do pionu, to na stanowisko kierownika obsadzasz największego debila i kurwę w firmie. O wszystkim doniesie, wszystkich opierdoli za ciebie (no bo teraz co to nie on), do tego reszta załogi będzie nienawidzić go, a nie ciebie. Jeszcze jak to kobieta o profilu charakteru wymienionym powyżej, to po godzinach ci rodzyna z dupy wyjmie, byleby mieć te trochę władzy.
W wielu firmach pracowałem i to co napisałeś jest szczerą prawdą.
5 lat pracuję w korpo i wszystko się zgadza, a ja głupi myślałem, że to dzieło przypadku. Wielkie piwo i na pewno będę cytował tę teorię innym.
Ja widzę jeszcze jedna zależność, jak ma być specjalista zatrudniony to facet, jak chcesz poruchać to kobieta.
Dokładnie tak, ale BYŁO czasy się zmieniły jak byle "majster" przyjdzie i pierdoli swoje wizje świata to pracownik z dołu mu napluje w ryj i od jutra ma nową pracę a jak coś umie to na bieżąco ma inne oferty pracy nie bez przyczyny nagle 2 mln Ukrainców ma pracę od zaraz, brak rąk do pracy i coraz większa świadomość pracujących, może się wam to wydać śmieszne, ale coraz częściej gadam z ukrami, którzy mają większe stawki godzinowe nawet "ni ponimaju" do tego opierunek a czasem i wikt, niż wielcy dumni z siebie Polacy.
Trzeba mieć minimum pojęcie o swojej wartości a nie pierdolić jak to jest źle.
Amen.
Stary i bardzo dawno nieaktualny. Teraz jak masz debila i kurwę za kierownika, to po prostu zmieniasz robotę. No chyba, że jesteś na bakier z wykształceniem i to jedyne miejsce, gdzie chcą.
To prawda, jednak w społeczeństwie jest jeszcze dużo ludzi, którzy nic nie zrobią i będą się męczyć.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów