📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
jebaniutki ma celność. Prosto w łeb.
mógł trafić w tą kurwe w turbanie. piwa nie bedzie
kamilos1323 napisał/a:
Ta kurwa w turbanie to prawdopodobnie hindus, zupełnie niegroźna za to bardzo pracowita nacja
zwierzak30 napisał/a:
Coś mu do łba strzeliło
No, strzeliło mu i to skutecznie.
zapierdala w tej kanciapie az dym idzie
Zajebista akcja. 10/10
kietlak napisał/a:
zapierdala w tej kanciapie az dym idzie
W naszym polinie elita bierze 300+, 500+, bony turystyczne, starsza elita 13ki i 14ki. Uwierz mi kurwa, że większym szacunkiem darzę hindusa w kanciapie niż jebnaego nieroba na socjalu z moich co miesiąc płaconych podatków.
mdamlmodikwa napisał/a:
W naszym polinie elita bierze 300+, 500+, bony turystyczne, starsza elita 13ki i 14ki. Uwierz mi kurwa, że większym szacunkiem darzę hindusa w kanciapie niż jebnaego nieroba na socjalu z moich co miesiąc płaconych podatków.
Zauważ że ty masz na co szczekać, a to że rządzący biorą wielokrotność tego to już nie dostrzegasz? Dziel i rządź.
I nie bronię tu "elity 500+" ale dla mnie są mniej szkodliwi niż te kurwy co podniosą mi podatków i nałożą nowe rozporządzenia.
Hindus kurwa pracowity? ^.- Cyganie Azji
kamilos1323 napisał/a:
Akurat Sikhów to ty szanuj.
I nie ma komentarzy w rodzaju "biała małpa"? Dziwne
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów