Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Moja stara 550 Kiedyś kumplowi z około 30 metrów przebiła policzek więc stawiam że ~400
To twoja mama grywa z wami? W porządku masz mamuśkę.
"Replika – powtórne wykonanie dzieła sztuki, pojazdu, samolotu itp. z możliwie wiernym odtworzeniem oryginału. Czasem tylko wyglądu albo motywu." O dziwo definicja podobna do tekstu ze słownika w. obcych poczytaj, warto...
@up
"Replika – powtórne wykonanie dzieła sztuki, pojazdu, samolotu itp. z możliwie wiernym odtworzeniem oryginału. Czasem tylko wyglądu albo motywu." O dziwo definicja podobna do tekstu ze słownika w. obcych poczytaj, warto...
Wziąłem pod uwagę wierne odtworzenie oryginału, a nie sam wygląd. ASG nie jest dla mnie wiernym odtworzeniem broni palnej, tylko jej imitacją, a co za tym idzie atrapą, tak jak plastikowa kiełbasa na wystawie w sklepie.
P.S.: Gwoli ścisłości, nie czepiam się ASG, bo według mnie jest to bardzo ciekawe hobby.
czeczen-00, no chyba nie bardzo. Nie raz dostałem z baaaardzo bliska z ponad 300fps i kulki się nie wbijały. Apropo mam do sprzedania replikę m16a3, niedziałająca (komora hop-up siadła chyba), 450fps.
JA dostałem przypadkowo z przyłożenia w kolano z 350 FPS od matki,przez jeansy.Skóra oderwana od razu.O tym 200 także z przyłożenia mówiłem. Kiedyś tam znajomy znajomego... się założył,że z jakiegoś tam pistoleciku strzeli i nic się nie stanie,a jednak wbiła się.(Dłoń)
i zaczęła się debata dzieciaków bawiących się pistoletami na kulki. Swoją drogą tępota nieziemska, chrząstka słabo się regeneruje, dlatego jak komuś się spierdoli łąkotka to na całe życie, tak samo będzie z jego nosem, zajebista dziura mu w kinolu zostanie, ten się jeszcze cieszy
Dobrze,że ty jesteś taki poważny i dorosły... Dla jednych zabawa to jeżdżenie na rolkach,a dla innych ASG.
pesanserinusminor,
Tymi "pistolecikami na kulki" o których my dyskutujemy można nawet zabić i to się specjalnie nie starając, więc morda w kubeł jeśli jesteś zielony w temacie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów