Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pewnie nie dawała dupy, temu komu potrzeba, lub wogóle,
wierz mi,
współczesna sława, to nie tylko talent
Lingula
pewnie nie dawała dupy, temu komu potrzeba, lub wogóle,
wierz mi,
współczesna sława, to nie tylko talent
Dawać dupy też trzeba umieć, tym samym trzeba mieć do tego talent
Ale co to kogo chuj obchodzi, nie? Inteligencja niech zdycha.
Dawać dupy też trzeba umieć, tym samym trzeba mieć do tego talent
Widzę mamy eksperta od dawania dupy
Dziś się morduje ekonomicznie. Ot, przykład... Imć Zbigniew Stanisławski - rysownik, o którym 2 lata temu na chwilę zrobiło się głośno, bo nie miał z czego żyć, został niedawno wyjebany na bruk z mieszkania, które odziedziczył po rodzicach. Nie znam szczegółów eksmisji, ale człowiek żyje gdzieś w kujawsko-pomorskiem w jakiejś stodole, grzeje "słoneczkiem" na gaz i pewnie nie dożyje wiosny.
jak chujowo rysuje, niech do pracy idzie...
...a zapomniałem, szlachta nie pracuje
W Katyniu i innych miejscach mordowano po prostu. Dziś się morduje ekonomicznie. Ot, przykład... Imć Zbigniew Stanisławski - rysownik, o którym 2 lata temu na chwilę zrobiło się głośno, bo nie miał z czego żyć, został niedawno wyjebany na bruk z mieszkania, które odziedziczył po rodzicach. Nie znam szczegółów eksmisji, ale człowiek żyje gdzieś w kujawsko-pomorskiem w jakiejś stodole, grzeje "słoneczkiem" na gaz i pewnie nie dożyje wiosny.
Inteligentem to by każdy chciał być, ale robić ni ma komu. Jak nie może wyżyć z tych swoich wybitnych rysunków niech idze ulotki roznosić, albo na ochroniarza, jak każdy.
W skrócie... Jeśli o tym, czy ktoś jest dobrym artystą, ma decydować jego tupet, to debile, którzy taki stan rzeczy przyklepują, powinni mieć odessany mózg narzędziem do liposukcji, żeby nie zarażali przestrzeni publicznej swoim kretynizmem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów