Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
e................s 2017-11-26, 0:29
grabowski jest dobry, a byłby jeszcze lepszy gdyby nie miał platfusa
Zgłoś
Lingula 2017-11-26, 1:51 38
Bylem kiedys na wycieczce szkolnej celem zobaczenia sztuki z Grabowskim. Mialem chyba lat 14, wiec jakies 16 lat temu. Na koniec, po fenomenalnym performensie calej ekipy byly pytania do aktorow. I jedna glupia cipa z mojej szkoly zglosila sie tylko po to, zeby powedziec Grabowskiemu: a ja bede w przyszlosci aktorka, i bede lepsza od pana! Aktor tylko kiwnal glowa i powiedzial, ze tego jej zyczy. 16 lat minelo i Grabowski z wiekiem tylko coraz lepszy, a o tamtej ani slychu.
Zgłoś
e................s 2017-11-26, 2:09 4
Lingula
pewnie nie dawała dupy, temu komu potrzeba, lub wogóle,
wierz mi,
współczesna sława, to nie tylko talent
Zgłoś
k................s 2017-11-26, 9:31 6
elfis napisał/a:

Lingula
pewnie nie dawała dupy, temu komu potrzeba, lub wogóle,
wierz mi,
współczesna sława, to nie tylko talent

Dawać dupy też trzeba umieć, tym samym trzeba mieć do tego talent
Zgłoś
-................- 2017-11-26, 10:46 1
W Katyniu i innych miejscach mordowano po prostu. Dziś się morduje ekonomicznie. Ot, przykład... Imć Zbigniew Stanisławski - rysownik, o którym 2 lata temu na chwilę zrobiło się głośno, bo nie miał z czego żyć, został niedawno wyjebany na bruk z mieszkania, które odziedziczył po rodzicach. Nie znam szczegółów eksmisji, ale człowiek żyje gdzieś w kujawsko-pomorskiem w jakiejś stodole, grzeje "słoneczkiem" na gaz i pewnie nie dożyje wiosny.

Ale co to kogo chuj obchodzi, nie? Inteligencja niech zdycha.
Zgłoś
JohnMadafaka 2017-11-26, 11:28 13
Kiedyś Grabowski był u nas w lokalnym "centrum kultury". Ówczesny kolega z klasy spotkał go przypadkiem, gdy ten palił przed budynkiem, więc wysępił od niego szluga i poszedł dalej.
Zgłoś
gnoj 2017-11-26, 12:23 2
To występ z prezentacji garnków?
Zgłoś
hombre06 2017-11-26, 12:24 2
krzyks napisał/a:

Dawać dupy też trzeba umieć, tym samym trzeba mieć do tego talent

Widzę mamy eksperta od dawania dupy
Zgłoś
sir_Alex 2017-11-26, 13:35 1
-_BrD_- napisał/a:

Dziś się morduje ekonomicznie. Ot, przykład... Imć Zbigniew Stanisławski - rysownik, o którym 2 lata temu na chwilę zrobiło się głośno, bo nie miał z czego żyć, został niedawno wyjebany na bruk z mieszkania, które odziedziczył po rodzicach. Nie znam szczegółów eksmisji, ale człowiek żyje gdzieś w kujawsko-pomorskiem w jakiejś stodole, grzeje "słoneczkiem" na gaz i pewnie nie dożyje wiosny.

jak chujowo rysuje, niech do pracy idzie...

...a zapomniałem, szlachta nie pracuje
Zgłoś
Lipton92 2017-11-26, 13:48 7
-_BrD_- napisał/a:

W Katyniu i innych miejscach mordowano po prostu. Dziś się morduje ekonomicznie. Ot, przykład... Imć Zbigniew Stanisławski - rysownik, o którym 2 lata temu na chwilę zrobiło się głośno, bo nie miał z czego żyć, został niedawno wyjebany na bruk z mieszkania, które odziedziczył po rodzicach. Nie znam szczegółów eksmisji, ale człowiek żyje gdzieś w kujawsko-pomorskiem w jakiejś stodole, grzeje "słoneczkiem" na gaz i pewnie nie dożyje wiosny.

Inteligentem to by każdy chciał być, ale robić ni ma komu. Jak nie może wyżyć z tych swoich wybitnych rysunków niech idze ulotki roznosić, albo na ochroniarza, jak każdy.
Zgłoś
vass 2017-11-26, 15:12
Znam tę historię od 20lat, ale gimby nie znajo, to się śmiejo
Zgłoś
-................- 2017-11-27, 11:52
@sir_Alex @Lipton92 Macie tak zerowe pojęcie o tym, jak "łatwo" jest się dopchać do pieniędzy artystom, a ludziom skromnym i nieśmiałym tym bardziej... że gdyby mi nie było was żal za brak kręgosłupa moralnego, to pewnie byłoby mi was żal

W skrócie... Jeśli o tym, czy ktoś jest dobrym artystą, ma decydować jego tupet, to debile, którzy taki stan rzeczy przyklepują, powinni mieć odessany mózg narzędziem do liposukcji, żeby nie zarażali przestrzeni publicznej swoim kretynizmem.
Zgłoś
daemon 2017-11-27, 15:11
Grabowski musiał onegdaj mieszkać na moim rejonie, bo spotkałem go na poczcie. Odbierał awizo i strasznie niekulturalnie zachował się względem Pani w okienku, krzyczał na nią bez powodu. Od tego czasu go nie lubię.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem