📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tytuł powinien brzmieć "Brak kultury jazdy w Lublinie". Patrząc codziennie na te ulice zastanawiam się co za debile tutaj jeżdżą... Serio, takiego chamstwa to chyba tylko w warszawce szukać :/ Jednak zachód to jest zachód. Pochodzę z małej mieścinki, ale tam ludzie normalnie na pasach pieszych puszczają, a nie jeszcze na nich trąbią, że jak śmieli w ogóle wejść na pasy, albo puszczają wyjeżdżające np. z garażu autko, bo za nim sznurek i typ będzie stał aż nie wymusi :/ Ogólnie Lublin to prostactwo w chuj :/
maxs90 napisał/a:
L-ką zapierdala na podwójnej ciągłej... kozak.. a tico ładnie bokiem na koniec postawione
A co powinna jechać np 2km aż będzie można wyprzedzać? Jakby jechał rowerzysta to też byś czekał?
Imho należy wyprzedzać każdy pojazd który niską prędkością utrudnia ruch bez względu na znaki. A poza tym jak jedziesz za taką koparą to nic nie widać.
ale kurwa chciałbym mieć takie okazje, lampę bym zmienił wreszcie i zderzak odmalował. Może nawet nowe by się kupiło
Widać że kierowca tico nie lubi
Widać że kierowca tico nie lubi
Lublin to nie jest jakiś wyjątek. W calej Polsce jest pełno takich głąbów. Dzisiaj np koleś postanowił mnie wyprzedzić z prawej strony na skrzyżowaniu ja chciałem jechać prosto a on skręcić w lewo Jeszcze się do mnie rzucał o co mi chodzi jak na niego zatrąbiłem
Niestety ale tak teraz jeżdżą kierowcy i nie mogę się doczekać jak wprowadzą cięższe zasady zdawania prawka
Niestety ale tak teraz jeżdżą kierowcy i nie mogę się doczekać jak wprowadzą cięższe zasady zdawania prawka
Miranda napisał/a:
Ogólnie Lublin to prostactwo w chuj :/
Widocznie komuś się nie wiedzie w tym mieście
1:46 - nie to żebym się czepiał ale "operator kamery" zaparkował tuż przed przejściem dla pieszych. a to równie niebezpieczne jak wymuszanie i inne drogowe chujstwa.
1:29 - ja pierdole, głupota policjantów. Sam często żałuję, że w pracy nie mam kamery w aucie, bo sytuacji ludzkiej i policyjnej głupoty spotykam wiele. Ostatnio jednak był szczyt lenistwa policji, gdybym miał to nagrane to bym udupił panów policjantów - 2 pasy ruchu w 1 stronę, policja zatrzymała się na pasach, idzie 2 facetów, a lewym pasem (prędkość dozwolona 50) leci koleś ~ 60 - 70 i przelatuje przez te pasy, 2 typów się zatrzymało. Co zrobili nasi wspaniali strażnicy texasu, mając czystą drogę przed sobą ? Oczywiście nic.
MrHT ta wyprzedzać rower ,a ciągnik i busa to co innego i jak widać na zamieszczonym filmie ta podwójna się tam kończyła za chwile, a jak ją tam dali to pewnie nie bez powodu , potem nauczy się taki w L ,że chuj na nauce mogłem na podwójnej to wszędzie mogę. po to mają tą jebaną L na dachu ,żeby chociaż wtedy zapierdalać zgodnie z przepisami
chodzi o sam fakt , jak jedziesz gdzie jest 90 to ma pocinac 90 i chuj go ma obchodzić ,że inni 140 lecą. ma sie nauczyć po co są te znaki ,a nie . potem wymusza Ci jeden z drugim i sie dziwić ,że takie sytuacje na drodze , skoro w samym zarodku mu wpajają olej podwójne. jakaś wiocha była czy co to i tak pewnie bylo 40
chodzi o sam fakt , jak jedziesz gdzie jest 90 to ma pocinac 90 i chuj go ma obchodzić ,że inni 140 lecą. ma sie nauczyć po co są te znaki ,a nie . potem wymusza Ci jeden z drugim i sie dziwić ,że takie sytuacje na drodze , skoro w samym zarodku mu wpajają olej podwójne. jakaś wiocha była czy co to i tak pewnie bylo 40
solarik13 napisał/a:
Hardcorowe drogi, drzewa tuż przy ulicy. Nawet rowów nie ma.
pojebana polityka eko-świrów, lepiej rozjebać się na drzewie, ale ograniczyć CO2. Co do filmu to droga do nałęczowa przynajmniej pod względem nawierzchni nie należy do najgorszych, chujowo się tylko jedzie bo wszędzie ciężko wyprzedzać ;]
Koleś ma nie złe szczęście, że tak często spotyka takich zjebów na swoim zderzaku
Jak chcecie zobaczyć " kulturę " na drodze zapraszam do Łodzi w ciągu dokładnie tygodnia miałem 6 razy obite auto 2 razy stłuczkę nie z mojej winy 3 razy zajechanie drogi przed nosem 1 raz urwane lusterko.
Wynik:
Straty: 3 zmiany zderzaka 1 lusterko 2 zmiany błotnika prawego przedniego(0zł bo mam szrot z częściami).
Zyski:5,5 tysiąca za dogadanie się z kierującymi i 2 wnioski w pzu. za tą kasę kupiłem żonie auto i swoje będę miał naprawione. Zapraszam do łodzi celem łatwego zarobku:)
Wynik:
Straty: 3 zmiany zderzaka 1 lusterko 2 zmiany błotnika prawego przedniego(0zł bo mam szrot z częściami).
Zyski:5,5 tysiąca za dogadanie się z kierującymi i 2 wnioski w pzu. za tą kasę kupiłem żonie auto i swoje będę miał naprawione. Zapraszam do łodzi celem łatwego zarobku:)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów