📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Virdos napisał/a:
Widocznie komuś się nie wiedzie w tym mieście
Tu nie chodzi o to, czy mi się wiedzie, czy nie, ale o nastawienie tutejszych ludzi, kierowców, o ich zachowania na co dzień. Serio, czasem odnoszę wrażenie, że tutaj nawet ludzie na chodnikach traktują się jak wrogów. To smutne i przykre.
Takim idiotą prawo jazdy powinni wydawać na tydzień a nie bez terminowo. Dzisiaj jadę sobie tak 100 km/h i patrzę a w lusterku chyba z 5 km goni mnie czarne cinquecento. Zdziwiony jadę dalej a ten nagle wskakuje na lewy i chce mnie wyprzedzić, 5 osób w aucie, silnik aż prosił o litość. Chuj ledwo co skończył manewr wyprzedzania to hamulec i migacz w lewo. Nosz kurwa, miałem chęć wyjść i zajebać w łeb.
Dajmy ten Lublin Białorusi czy Ukrainie, bo siara...
jednak to Polska to stan umysłu patrząc na wasze komentarze. Filmiki są pokazane z Lublina bo chyba tylko tu miał ktoś odwagę zainwestować w kamerę. A kultury w stolicy czy innych większych miastach to nikt nie uczył. Mało tego jest gorzej. Nikt nie wstawia kompilacji z Wawy czy Łodzi itp. bo nie stać nikogo na kamerę tylko płacą za naprawy samochodów albo się wstydzą to pokazać.
Cała wschodnia Polska to zapyziałe bose antki. Bród, syf i zacofanie... Jak za Cara.
Wystarczy spojrzeć na mapę np. kolei.
pkp.pl/files/mapa_linii_kolejowych.pdf
Zadupie razem ze "Stolycą"
Wystarczy spojrzeć na mapę np. kolei.
pkp.pl/files/mapa_linii_kolejowych.pdf
Zadupie razem ze "Stolycą"
Akcja z 3:30, jakby jechał zgodnie z przepisami, to by nikt w niego nie przywalił, zobaczcie, nawet nie zwolnił przed przejściem dla pieszych.
Tam nawet na tablicach mają LU czyli Ludzie Ułomni. W całej Polsce znają ten skrót i wiedzą, że trzeba na nich uważać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów