18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:46
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Kultura na drodze vs chamstwo w Polsce
j................a • 2020-07-28, 15:49
Mam nadzieję że pojawi się na hardzie materiał z udziałem kierowcy peugeota w roli poszkodowanego

Opis autora:
"Jak skręcał samochód przede mną w prawo to stwierdziłem, że i tak muszę zwolnić praktycznie do zera, to stwierdziłem, że się zatrzymam i przepuszczę panią , która skręcało w swoje lewo, ponieważ później nie miała by szans na wyjechanie, bo to jest ruchliwa główna droga. I w tedy się zaczęło. W 0:10 sekundzie filmiku słychać jak facet z tyłu zaczął na mnie trąbić, ja lekko się wkurzyłem, też rąbnąłem. Wtedy zauważyłem w lewym lusterku jak mnie wyprzedza... Dalej nie będę pisał, bo wszystko widać na filmikach… Dodam na koniec, że za dwa dni ten sam koleś mnie dorwał i zaczął na mnie wyzywać i jak by tego było mało to przyszedł jeszcze pod mój dom (musiał wyczaić gdzie mieszkam )"

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
skywalker75 2020-07-28, 23:52 1
No i co zglosileś tego głąba na policji ? Przecież to niebezpieczny pajac, pyry na polu niech zbiera, a nie między ludzi się pcha
Zgłoś
czorny711 2020-07-29, 0:09 3
PieronJasnySzlag napisał/a:

No i mamy pretendenta do nagrody najmniejszy pindol roku. Brawo panie z 206.

Przeciez to nie on uciekał przez pół miasta jak największa pizda xd

C0C0JUMBO napisał/a:

Kolejny upośledzony wychowany pasem (lub ch*jem) ojca co go wszyscy we wsi bili i uważa to za "godne i sprawiedliwe"... Jesteś głupszy od obu gości z tego filmu patolu ...

Kolejna cipeczka sie znalazła
Zgłoś
ptrkmdg 2020-07-29, 0:13
cipy ratują swoje ego na "stop cham-ie" , genderowskie pokolenie , zje.bane na internecie szukają swojej racji.
Zgłoś
nano50 2020-07-29, 0:14 3
Po pierwsze samo zatrzymanie na środku skrzyżowania skrajnie debilne. Poza tym jak już Sebix stwierdził, że tą pizdę kierującą wyprzedzi to zamiast odpuścić to wali gazu ile sił. Po trzecie to jak już doszło do momentu, gdzie pan z pegueota chciał porozmawiać i pizda nagrywająca wycofała pojazd próbując uniknąć konfrontacji, to nie wiem po co na bezczela go jeszcze gość wyminął.
Ogólnie spotkało się dwóch gości. Jeden niedzielny kierowca z małym rozumem, drugi świr z małym fiutkiem.

C0C0JUMBO napisał/a:

Kolejny upośledzony wychowany pasem (lub chujem) ojca co go wszyscy we wsi bili i uważa to za "godne i sprawiedliwe"... Jesteś głupszy od obu gości z tego filmu patolu ...

Ty tak poważnie? Ja pierdolę
Zgłoś
hondacbrf3 2020-07-29, 0:58
Nie ważne coś się działo, jak się działo, nagrywający powinien dostać w mordę za przyspieszanie w momencie w którym peugeot go wyprzedzał , hamowanie peugeota .... Itd itp... Ogólnie jesteś zjebem ten z peugeota też pxdr
Zgłoś
ZajętyPelikan 2020-07-29, 1:01 2
hdposter napisał/a:

cwel to cię spłodził upośledzona amebo. stwarzasz zagrożenie na drodze i innych normalnych ludzi. To jest nie uzasadnione zatrzymanie. Policja powinna nagrywającemu dać wysoki mandat i odebrać prawo jazdy.

Ty chyba jesteś jakiś pierdolnięty, stwarzasz zagrożenie jeśli hamujesz bez powodu. Jadąc samochodem mam prawo wpuścić kogoś do ruchu... Widać, że na wsi mieszkasz, wyobraź sobie jakby tak nikt się nie zatrzymywał by wpuścić kogoś do ruchu w dużym mieście... No ale o czym my tu mówimy u ciebie na wsi pewnie z 15k mieszkańców i czujesz się jak w metropolii...

A co do tego z peugeota, zapewne spotkał jakiegoś starszego kolesia na drodze bo zapewne do równego sobie nie wyskoczyłby. hdposter mam nadzieję, że kiedyś przy takiej akcji trafisz na kogoś takiego jak ja na drodze to będzie w tedy twój ostatni wyskok...
Zgłoś
kolosasz 2020-07-29, 1:31 1
Kurwa, to był spór filozoficzny. Trzeba mieć oczy w dupie, by nie poznać, że gość to ten z tego filmiku

Zgłoś
nano50 2020-07-29, 1:45 3
ZajętyPelikan napisał/a:

Ty chyba jesteś jakiś pierdolnięty, stwarzasz zagrożenie jeśli hamujesz bez powodu. Jadąc samochodem mam prawo wpuścić kogoś do ruchu... Widać, że na wsi mieszkasz, wyobraź sobie jakby tak nikt się nie zatrzymywał by wpuścić kogoś do ruchu w dużym mieście... No ale o czym my tu mówimy u ciebie na wsi pewnie z 15k mieszkańców i czujesz się jak w metropolii...
A co do tego z peugeota, zapewne spotkał jakiegoś starszego kolesia na drodze bo zapewne do równego sobie nie wyskoczyłby. hdposter mam nadzieję, że kiedyś przy takiej akcji trafisz na kogoś takiego jak ja na drodze to będzie w tedy twój ostatni wyskok...

Jak dla ciebie zatrzymywanie się na środku skrzyżowania z dupy jest prawidłowym gestem to murzyński chuj ci w dupę.
Zgłoś
S................n 2020-07-29, 2:06
Było rozsmarować chuja na uboczu, a tak na darmo tylko benzynę spalił
Zgłoś
CaptainTrips 2020-07-29, 2:34 4
obydwaj debile kto sie zatrzymuje na srodku skrzyzowania? no kurwa sam bym sie wkurwil, ale zeby jezdzic za nim po miescie to przesada w koncu sam sie rozjebie a na sorze uprzejmie mu powiedza ze jest debilem, ciekawe jakby z naprezeciwka ktos jechal a tu nagle sie baba wypierdala ze krzyzowania bo jakis baran ja "puscil" pomyslcie o tym a nie kurwa bronicie debila bo kiedys mozecie jechac a wam ktos wymusi bo z drugiej strony mial wolne

ZajętyPelikan napisał/a:

panie z wielkiego miasta wyciagnij slome z butow i zacznij myslec na drodze nie jestes sam sa jeszcze inni ludzie, tak jak u ciebie w miescie skoro stoisz pierwszy w kolejce i kogos wpuscisz przed siebie to wiadomo ze wkurwisz reszte, a teraz wyobraz sobie ze z drugiej strony jechala by rodzina z dziecmi myslisz ze wszyscy jezdza jak u ciebie w miescie 20 km/h? zjebie pomysl czasem o innych

Lew napisał/a:

Się wtrące, nie jest to droga ekspresowa ani autostrada, to się nazywa dobre wychowanie i zachowanie na drodze któego mało który posiada, gdyby nagrywający zatrzymał się specjalnie by przepuścić auto z podporzadkowanej to fakt było by chujowo, tutaj i tak była okazja bo i tak trzeba było zwolnić. Od co kultura na drodze której brakuje na naszych drogach.
Policjant wyszedłby z auta, ukłonił się i zbił piątkę z nagrywającym.
A co do Panicza z 206, zgosić na policję za groźby oraz za nękanie plus do tego zakaz zbliżania się.

na autostradzie nie ma skrszyzowan czlowieku o czym ty gadasz ci z naprzeciwka tez maja pierwszenstwo i powiedz co bys zrobil gdybys puscil auto ktore za chwile uderza w samochod jadacy z naprzeciwka, udawaj madrego u siebie na podworku koles bo madrzejsi od ciebie przepisy wymyslili po to wlasnie zeby ich przestrzegac, a co do zachowania goscia z p206 to psychiatryk
Zgłoś
s................l 2020-07-29, 2:40
Od kierowania ruchem jest policja, a nie pajac z kamerką. Za takie coś może być mandat, znając polską policję, wystawiliby bardzo chętnie. Drugi też baran, oboje to idioci i tyle.
Zgłoś
edmund 2020-07-29, 8:26
coś śmierdzi obesraną dupą
Zgłoś
j................a 2020-07-29, 9:32 1
ZajętyPelikan napisał/a:

to właśnie chyba ty jesteś pierdolnięty, gość jedziea max 40km/h, poprzednie auto ma zachować bezpieczną odległość tyle

jak nie potrafisz być jebany idioto kulturalny na drodze to szybko na łeb wyłapiesz, bo pewnie jesteś fanem trąbienia i zajeżdżania drogi, ajjj przepraszam zapomniałem ty nie masz nawet kurwa prawka zjebie i jeździsz autobusem miejskim
Zgłoś
milanixxx3 2020-07-29, 10:53 1
Zachowanie gościa w 206 to już oddzielna kwestia.
Ale nagrywający stwarza zagrożenie, myśląc, że jest jebanym dżentelmenem.
Zgłoś
ziomek53 2020-07-29, 12:59
uwielbiam kłótnie pedalarzy na sadisticu co auto widzieli z bliska co najwyżej w piaskownicy w formie żeleźniaków.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem