obydwaj debile kto sie zatrzymuje na srodku skrzyzowania? no kurwa sam bym sie wkurwil, ale zeby jezdzic za nim po miescie to przesada w koncu sam sie rozjebie a na sorze uprzejmie mu powiedza ze jest debilem, ciekawe jakby z naprezeciwka ktos jechal a tu nagle sie baba wypierdala ze krzyzowania bo jakis baran ja "puscil" pomyslcie o tym a nie kurwa bronicie debila bo kiedys mozecie jechac a wam ktos wymusi bo z drugiej strony mial wolne
ZajętyPelikan napisał/a:
Ty chyba jesteś jakiś pierdolnięty, stwarzasz zagrożenie jeśli hamujesz bez powodu. Jadąc samochodem mam prawo wpuścić kogoś do ruchu... Widać, że na wsi mieszkasz, wyobraź sobie jakby tak nikt się nie zatrzymywał by wpuścić kogoś do ruchu w dużym mieście... No ale o czym my tu mówimy u ciebie na wsi pewnie z 15k mieszkańców i czujesz się jak w metropolii...
A co do tego z peugeota, zapewne spotkał jakiegoś starszego kolesia na drodze bo zapewne do równego sobie nie wyskoczyłby. hdposter mam nadzieję, że kiedyś przy takiej akcji trafisz na kogoś takiego jak ja na drodze to będzie w tedy twój ostatni wyskok...
panie z wielkiego miasta wyciagnij slome z butow i zacznij myslec na drodze nie jestes sam sa jeszcze inni ludzie, tak jak u ciebie w miescie skoro stoisz pierwszy w kolejce i kogos wpuscisz przed siebie to wiadomo ze wkurwisz reszte, a teraz wyobraz sobie ze z drugiej strony jechala by rodzina z dziecmi myslisz ze wszyscy jezdza jak u ciebie w miescie 20 km/h? zjebie pomysl czasem o innych
Lew napisał/a:
Się wtrące, nie jest to droga ekspresowa ani autostrada, to się nazywa dobre wychowanie i zachowanie na drodze któego mało który posiada, gdyby nagrywający zatrzymał się specjalnie by przepuścić auto z podporzadkowanej to fakt było by chujowo, tutaj i tak była okazja bo i tak trzeba było zwolnić. Od co kultura na drodze której brakuje na naszych drogach.
Policjant wyszedłby z auta, ukłonił się i zbił piątkę z nagrywającym.
A co do Panicza z 206, zgosić na policję za groźby oraz za nękanie plus do tego zakaz zbliżania się.
na autostradzie nie ma skrszyzowan czlowieku o czym ty gadasz ci z naprzeciwka tez maja pierwszenstwo i powiedz co bys zrobil gdybys puscil auto ktore za chwile uderza w samochod jadacy z naprzeciwka, udawaj madrego u siebie na podworku koles bo madrzejsi od ciebie przepisy wymyslili po to wlasnie zeby ich przestrzegac, a co do zachowania goscia z p206 to psychiatryk