18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 43 minuty temu
Kultura na drodze
P................C • 2012-02-21, 10:32

komentarz z YT:
"Kierowca karetki po prostu najpierw się zatrzymał a potem włączył lewy kierunkowskaz zatrzaskując mnie z zaskoczenia za sobą. Trochę dałem ciała próbując wjechać na prawy pas. Włączyłem kierunek, lekko skręciłem i jak zauważyłem samochód na prawym to zaniechałem. Tym niemniej jednak trochę gościa w BMW wnerwiłem. Normalnie to bym przeprosił .. włączył awaryjne na chwilkę lub podniósł rękę. Ale kierownik nie dał mi szans Strąbił mnie, a jak go dogoniłem to po prostu na mnie najechał - pewnie myślał, że spanikuję i gdzieś się rozwalę. Brawo dla tego pana. Brawo !"
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
m................0 2012-02-22, 0:52
noo brawo dla Pana w bmw, dobrze zrobil....
a ty kurwa nie wiesz ile sie po miescie jedzie?
Zgłoś
madej200 2012-02-22, 13:45
jak dla mnie powinno byc na tych kamerkach jeszcze numer rejestracyjny wozu w ktorym sie jedzie i policja powinna sie bacznie przygladac takim portalom i debilom co tak jezdza... brawo dla tego pana za karetka... facepalm
Zgłoś
RaLF91 2012-02-22, 13:50
Obydwoje dali dupy !
Zgłoś
ojojoj 2012-02-22, 14:26
dac ziemniakom dwom prawo jazdy no i tak sie to konczy
Zgłoś
cannabis7777 2012-02-22, 14:36
nie dość, że wyjebałbyś to jeszcze tamta karetka by Cię zbierała
Zgłoś
maraglear 2012-02-22, 14:45
3 razy ogladalem zeby w koncu sobie przypomniec nazwe ulicy (mogilska, krakow)

na psiarnie daleko nie bylo, w 19 sekundzie ten duzy budynek po prawej to komenda glowna
Zgłoś
Koli 2012-02-22, 14:55
No i prawidłowo. BMW i Audi, to najlepsze auta. Inne im nie dorównują.
Zgłoś
Pilarson 2012-02-22, 15:09
Jak ktoś jechał kiedyś Mogilską w stronę huty, to wie, że w miejscu gdzie to BMW niby zajeżdza drogę to jest mega nierówność! Z resztą cała Mogilska tak wygląda . Jestem pewny, że kierowca nie chciał zajechać drogi na złość tylko ominąć tą nierówność. A potem ktoś jak pies z podkulonym ogonem skarży się w necie "jaka to sytuacja go nie spotkała na drodze", widać więc że P@N K@C albo mało jeszcze w życiu na drodzę widział (chyba, że mieszkasz na wsi gdzie i tam głównie jeżdzisz) albo chcesz aby ten twój żałosny filmik pojawił się w jakiejś kompilacji
Zgłoś
Azazel91 2012-02-22, 15:26
Nie wjechałeś ostatecznie na jego pas więc nie jest źle, nawet na linię chyba nie najechałeś. A gość z BMW przejebał sobie bo ewidentnie zachował się jak szmata. Pomyłki się zdarzają o czym zorientowałeś się dostatecznie wcześnie więc nie rozumiem. Ja też tak nie raz prawie komuś wjechałem, nie raz ktoś tak zrobił mi. Trąbiąc ostrzegł Cię ale potem to już nie rozumiem o co chodzi... chociaż może o to że go z prawej strony wyprzedzić chciałeś... wiem że chciałeś może mu machnąć ale trzeba było darować. Stereotyp kierowcy bmw - pojeba się potwierdził na takich trzeba uważać.
Zgłoś
J................b 2012-02-22, 15:46 3
Ej co to za komenty?? Przecież to nie autorski filmik barany, jest wyraźnie napisane "komentarz z yt" !!
Zgłoś
k................q 2012-02-22, 15:54
Autor filmu z YT na pewno to przeczyta mirabelek76 ...

Autor z YT na pewno to przeczyta...
Zgłoś
wojas30 2012-02-22, 16:14
Punkt widzenia zmienia się wraz z punktem siedzenia. Jak dla mnie to burak jesteś bo się kolesiowi wjebałeś prawie przed maskę i jeszcze pierdoły wypisujesz pod filmem jako swoje usprawiedliwienie by wyszło że jesteś zajebisty.
Zgłoś
161ZT650 2012-02-22, 19:27
W czym problem ?

BMW zrobiło to samo co ten typ z kamerką przy próbie zmiany pasa.

[ Komentarz dodany przez: Niеbieski: 2012-02-22, 16:29 ]
Poprawione, lepiej?

Oczywiście, dziękuje.
Zgłoś
zenekpogromca 2012-02-22, 20:53
Od samego początku filmu widzę kierunkowskaz ... a ty debilu poczekaj ... a nie się wpierdalasz pod inne samochody usprawiedliwiając to tym że ci karetka pod nosem stanęła
Zgłoś
AngryCow 2012-02-22, 22:06
Ten z BMW totalny kretyn, ciekawy co by było gdyby gość spanikował, odbił mocniej w prawie i zabił kobietę czekającą na pasach. Czasem kurwa warto 10 razy się zastanowił, albo po prostu odpuścić zanim zrobi się coś głupiego tylko po to, by okazać swoją wyższość czy się odegrać.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem