📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zagiel1111 napisał/a:
samochod to tylko rzecz, srodek transportu, nie spinaj tak dupy
Ludzie którzy tak mówią zazwyczaj jeżdzą upierdolonymi samochodami z każdej strony, takim jeżdzącym syfem, nigdzie nie posprzątane.
Dajcie spokój, samochód musi się jakoś prezentować.
Landsberg napisał/a:
Ludzie którzy tak mówią zazwyczaj jeżdzą upierdolonymi samochodami z każdej strony, takim jeżdzącym syfem, nigdzie nie posprzątane.
Dajcie spokój, samochód musi się jakoś prezentować.
Nie zrozimiales. Nie nawidze gnoju, syfu, w aucie powinno byc czysto, o samochod tez raczej malezy dbac. Ale nadal to tylko rzecz i nawet jesli jakis kolarz sie wpierdoli to nie trzeba spinac dupy, lekkie otarcie czy peknieta szybka tylnej lampy to nic.
To ja tłumaczę jak ja to zrozumiałem.
O przepraszam przywaliłem panu w porsche wezwiemy policję?
A nie spoko nic się nie stało.
(w myślach) kurwa dopiero zajebałem to auto a ten mi tu z policją.
A to jeszcze raz przepraszam. Do widzenia.
(w myślach) O kurwa gość był pierdolnięty.
Napiszę na forum że u mnie w kraju wszyscy są tak zajebiście dobroduszni i odpuszczają takie coś.
O przepraszam przywaliłem panu w porsche wezwiemy policję?
A nie spoko nic się nie stało.
(w myślach) kurwa dopiero zajebałem to auto a ten mi tu z policją.
A to jeszcze raz przepraszam. Do widzenia.
(w myślach) O kurwa gość był pierdolnięty.
Napiszę na forum że u mnie w kraju wszyscy są tak zajebiście dobroduszni i odpuszczają takie coś.
Dodałbym jeszcze, że kierowca raczej jest typem człowieka, który nie żyje ponad stan ( wyznając zasadę: to że masz wystarczającą ilość pieniędzy, nie oznacza że stać Cię na to). W Polsce niestety zbyt wielu ludzi wyznaje materializm i chce się pokazać - w tym wypadku w jak najlepszych samochodach - nawet kosztem pożyczek bankowych, pożyczek u znajomych, lub wydawania 24 wypłat na samochód. Przewidując możliwe komentarze - tak mnie stać tylko na rower szosowy który w połączeniu z komunikacją miejską mi wystarcza, pozdrawiam.
Dobra. Konflikt powinien być gdzie indziej. Rowerzyści srają na wszystkich, wyzywają i pokazują filmy, jak to wredni "puszkarze" im zajeżdżają drogę (ten chuj nawet podaje numery rejestracyjne, żeby sobie ulżyć), a jak sam się wpierdoli, to już rura miękka i kurwa "sorry". Jebane matoły.
@Lukasero nie wążne czy w Polsce czy gdzieś jeśli ktoś kupił Porsche za własne pieniądze a nie za kredyt (jak większość osób w Polsce kupuje dowolne auto) to nie rzucałby się więcej niż żeby poczekał na Policję.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów