Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
aż się prosi, wyjść z auta i zajebać małej, matkę zgwalcić, a okularnicę rozjechać,
dobra, zesrałem się
żądza zemsty na 6 latce pokazującej faka z gwałtem w tle plus dwudziestu paru zjebów dających piwo za gówniany post
Zesrałam się
obowiązek się zatrzymać.
Widzę, że lewactwu już się całkowicie w dupach poprzewracało.
Widzę, że lewactwu już się całkowicie w dupach poprzewracało.
To akurat się nazywa cywilizacja nie lewactwo
Musisz zrozumieć, ze polaczek cebulaczek co to trzysta pokoleń własnym chujem oral pole a szlachcic batem po plecach napierdalal nagle czuje się jak król pan bo wreszcie się passeratti dorobił w dieslu. Tak jest jak gownojadowi dasz coś więcej niż miskę gowna. Nigdzie na świecie poza polska i ruskimi (chyba ze jakiś totalny czwarty świat, ale tu podobno cywilizacja?) nie ma takiego kultu blachosmrodu. Taki prosty Paddy ma przed swoim domem trzy albo cztery, żony, córki i swój, wszystkie trzy brudne, zardzewiałe itd i ma to w dupie. Jak się rozpadnie kupi kolejny za €500. To jest taki sam produkt jak stajtasma albo gwoździe. Nikt się nie spuszcza jak w Polsce. Obok parkuje jakiś posh bastard swoim nowym S Class, wartym tysiąc takich wehikułów i tez ma to w dupie. Jak mu Paddy zarysuje, to się Paddyego pociągnie do sądu i problem z dupy. Kamery są. Zero spinki. A nie jak polaczki - ja mam nowszy, jestem lepszy! Ja mam mercedesa, a nie jakiegoś vw, smieciu! Albo co gorsza fiata! Fiata! To przecież nawet na śmiecia taki nie zasługuje! Urrr! Durrrr!
Samochód to przedmiot. Nic więcej.
Chuj nas obchodzi że jesteś zjebany, jeździsz dacią i cię skręca jak prawdziwy samochód zobaczysz na parkingu.
To akurat się nazywa cywilizacja nie lewactwo
Jeśli masz na myśli taką "cywilizację" jak np. w Szwecji, to masz rację.
żądza zemsty na 6 latce pokazującej faka z gwałtem w tle plus dwudziestu paru zjebów dających piwo za gówniany post
Zesrałam się
wszędzie te wszystko wiedzące
nawet , nieprzeciętna kobieta nie potrafi ogarnąć własnych przemyśleń, wyciągać jakieś wnioski logiczne,
są wyjątki od reguły, ale nie prowadzi do nich sarkazm lub obrażanie, bo to typwe dla płci tak zwanej pięknej
wszędzie te wszystko wiedzące
nawet , nieprzeciętna kobieta nie potrafi ogarnąć własnych przemyśleń, wyciągać jakieś wnioski logiczne,
są wyjątki od reguły, ale nie prowadzi do nich sarkazm lub obrażanie, bo to typwe dla płci tak zwanej pięknej
Może zanim zaczniesz zgłębiać meandry kobiecej psychiki pochyl się nad składnią własnych wypowiedzi.
Za ciężko? To spróbuj chociaż z interpunkcją.
aż się prosi, wyjść z auta i zajebać małej, matkę zgwalcić, a okularnicę rozjechać,
A komu by się chciał w ogóle z auta wysiadać? Nawet czarna nie jest.
no i o co chodzi?japońce to mają już we krwi zeby w dupe wchodzić wszystkim.wkurwiają mnie te ich pokłony
Widzę znów Jelenia góra.
Tutaj jak nie biją nastolatek i zabierają telefony to teraz gówniaki się do gipsu pchają
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów