📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
rak na zdrowym organizmie społeczeństwa ...
(z muslimskiej kultury powinniśmy jedną rzecz zaczerpnąć ... upierdalanie rąk złodziejom)
(z muslimskiej kultury powinniśmy jedną rzecz zaczerpnąć ... upierdalanie rąk złodziejom)
Jebana. Dziwota, że brudni chodzą jak same wędliny zajebala a żadnej chemii. Ani proszku ani nawet szamponu
Najgorsze w tym jest, że te kundle jak są złapane za rękę na kradzieży i mają oddać to na mordzie obrażone i wydaje im się, że to im się robi krzywdę.
Cyganie kradą... Faktycznie Szok
Kurwa, mam nadzieję że te jedzenie zostanie wyjebane... Wyobraźcie sobie że je kupujecie potem, a było tak blisko śmierdzącej pizdy.
"Kultura Romska"
No już dawno nic mnie tak nie rozbawiło.
To już nawet nie jest oksymoron.. to coś o wiele potężniejszego..
Jebane szmaty. Pół marketu chciała wynieść
Noniesondze napisał/a:
"Kultura Romska"
To jest jak dzielenie przez zero.
Wiecie co, prawomocny wyrok sądu jest przede wszystkim stygmatem, ale co z tego, skoro nikt na ulicy nie widzi, że ktoś jest winny (do czasu zatarcia)? Może by tak kazać im nosić opaski na ramionach? Można by skrócić o połowę wszystkie odsiadki, ale delikwent przyłapywany bez opaski miałby dodawane za każdy raz 20% pierwotnego wyroku?
Czy wie ktoś jak to jest możliwe? Ma ona jakiś system kieszeni czy co? Z tego co widać to spódnica na gumkę i powinna jej opadać z tego dupska pod wpływem ciężaru.
Droga suko wyżej (zajebisty nick )
Najpewniej ma coś owinięte wokół ogi jako "dodatkowa nogawka" która służy za ukrytą kieszeń
Ten worek który ma ubrany faktycznie lekko leży i spadłbym pod naciskiem choćby parówek które wyciągnęła
Więc musi coś mieć pod spódniczką, obstawiam coś na styl głębokiej nerki z adasia
Najpewniej ma coś owinięte wokół ogi jako "dodatkowa nogawka" która służy za ukrytą kieszeń
Ten worek który ma ubrany faktycznie lekko leży i spadłbym pod naciskiem choćby parówek które wyciągnęła
Więc musi coś mieć pod spódniczką, obstawiam coś na styl głębokiej nerki z adasia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów