18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 35 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Kulturalny dres
mm_st • 2013-12-20, 17:18
Pracuję jako sprzedawca w sklepie z e-papierosami, i dosłownie chwilę temu miałem cudowną akcję:

Wchodzi laska (L), za nią jej dres (D), i laska wyskakuje do mnie (JA) z tekstem

L: Liquid 30ml 11 mg
JA: ale co menthol 30 ml 11 mg
L: No daj mi
JA: Dać to mogę pomacać

W tej chwili wtrąca się w rozmowę dres

D: Co qrwa nie potrafisz grzecznie do Pana?
L:
D: Poproszę ten płyn co chcemy, i przepraszam.
JA:

Podałem towar wydałem resztę i grzecznie podziękowaliśmy sobie, wymieniając się z życzeniami z dresem. Mina panny bezcenna.

Bo chamstwo trzeba tępić, jednak nie wszystkie dresy są złe
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
wormarder 2013-12-20, 19:45 40
Dafid napisał/a:

hahaha herbata Ci stygnie.

spalić takie coś

heheherbata... jeśli już, a po drugie to widzę że komuś internet podłączyli i chce nam umilać życie tym tekstem z dawien dawna?
Zgłoś
ogarnij133 2013-12-20, 19:46
@Dafid
" heheherbata " tumanie...
Zgłoś
Werewolv 2013-12-20, 19:47
Chamem to jesteś Ty buroku.
Zgłoś
aldziaw 2013-12-20, 19:47
Oj, zaraz wszystko hejtujecie. Autorowi zapewne chodziło o to, że dres okazał się być bardziej kulturalny od kobiety
Zgłoś
stk 2013-12-20, 19:50
Dres musiał być niegroźny skoro odważyłeś się na taki tekst
Zgłoś
z................m 2013-12-20, 19:53 1
mm_st napisał/a:

A skąd wiedziałeś, że mentol (menthol to chyba ty jesteś)? Zjebałeś, nawet tak prostego zdarzenia nie potrafisz opisać.
Zgłoś
danio1991me 2013-12-20, 20:18
zjebał czy nie zjebał... beka w chuj w tych komentarzy tu ! jprd, dawno takiej spiny tu nie widziałem, prawie jak na kwejku czy innej chujni tylko za mało suche pojazdy macie
Zgłoś
z................m 2013-12-20, 21:22
Beka w chuj to jest z takich zasranych opisów. Jeszcze większa beka jest z tak płytkich komentarzy jak twój. Zmień nick na: "bekowchujpojazdowyspinacz" mały człowieczku.
Zgłoś
regal 2013-12-20, 21:29
Pewnie autor historyjki jest tłustym 150 kilogramowym wieprzem a dresik to był zwykły młodzieniaszek wazący góra 60 kilogramów. Pewnie dresik jak usłyszał jak pyskujesz jego lasce wyciągnął kosę ale ty wycelowałeś w niego repliką berety z celownikiem laserowym. Wtedy młody zmiękł bo przecież nie będzie tracił życia dla obrony honory jakiejść suki więc grzecznie przeprosił i spierdolił. A ty teraz samotny anonisto szpanujesz historyjką i walisz konia hahhahahahhahahha xD
Zgłoś
Roszp 2013-12-20, 21:38
Kurwa, w Twoim tekście jest tylko pięć przecinków, z czego tylko dwa w poprawnym miejscu. Tych, które powinieneś wstawić a tego nie zrobiłeś już nie liczę.

Ogarnij się!
Zgłoś
mm_st 2013-12-20, 22:54 1
cenzurowany napisał/a:

a tak naprawdę dostałeś w mordę tylko nie chcesz się przyznać

Spokojnie ja nie jestem wagi piórkowej jak ty.

regal napisał/a:

Pewnie autor historyjki jest tłustym 150 kilogramowym wieprzem a dresik to był zwykły młodzieniaszek wazący góra 60 kilogramów. Pewnie dresik jak usłyszał jak pyskujesz jego lasce wyciągnął kosę ale ty wycelowałeś w niego repliką berety z celownikiem laserowym. Wtedy młody zmiękł bo przecież nie będzie tracił życia dla obrony honory jakiejść suki więc grzecznie przeprosił i spierdolił. A ty teraz samotny anonisto szpanujesz historyjką i walisz konia hahhahahahhahahha xD

A żebyś wiedział ze wale konia, pierwszy mój wpis na Sadolu i już wyskoczył z poczekalni hahaha, ból dupy szaleje.

Roszp napisał/a:

Kurwa, w Twoim tekście jest tylko pięć przecinków, z czego tylko dwa w poprawnym miejscu. Tych, które powinieneś wstawić a tego nie zrobiłeś już nie liczę.

Ogarnij się!

Walić to, tu nie PWN że muszę pisać zgodnie z obowiązującą stylistyką i takimi tam, bo do druku nie dadzą.

zincum napisał/a:

A skąd wiedziałeś, że mentol (menthol to chyba ty jesteś)? Zjebałeś, nawet tak prostego zdarzenia nie potrafisz opisać.

Dobra sorry laska poprosiła o menthol 30 ml 11 mg, noo, zdarza się nie dopisać, idealny człowieku nie robiący błędów.
Zgłoś
Roszp 2013-12-21, 15:56
Cytat:

Walić to, tu nie PWN że muszę pisać zgodnie z obowiązującą stylistyką i takimi tam, bo do druku nie dadzą.

No PWN to to nie jest, ale w Polsce jesteś - pisz po naszemu.
Nie chodzi o jakąś hiperpoprawność językową - błędy się zdarzają każdemu. Jednak tak ogromna ilość błędów sprawia, że tekst jest nieczytelny. W chuj.
Zgłoś
Kreeggan 2013-12-21, 16:25
rosomak12345678 napisał/a:

gdybym był na miejscu dresa i do mojej laski wyskoczyłbys z tekstem o macania to uwierz, że pysk lodem byś okładał

Wydajesz sie być bardzo pewny siebie, żebyś się k*** nie zdziwił pewnego razu. A jeśli twoja laska także okazuje brak szacunku wobec innych ludzi to Boże broń was przed reprodukcją.
Zgłoś
tranzystor 2013-12-21, 21:46
mm_st napisał/a:

Pracuję jako sprzedawca w sklepie z e-papierosami, i dosłownie chwilę temu miałem cudowną akcję:

Wchodzi laska (L), za nią jej dres (D), i laska wyskakuje do mnie (JA) z tekstem

L: No daj mi
JA: Dać to mogę pomacać

W tej chwili wtrąca się w rozmowę dres

D: Co qrwa nie potrafisz grzecznie do Pana?
L:
D: Poproszę ten płyn co chcemy, i przepraszam.
JA:

Podałem towar wydałem resztę i grzecznie podziękowaliśmy sobie, wymieniając się z życzeniami z dresem. Mina panny bezcenna.

Bo chamstwo trzeba tępić, jednak nie wszystkie dresy są złe

Super historyjki wymyślasz
Zgłoś
mm_st 2013-12-21, 23:57
tranzystor napisał/a:

Super historyjki wymyślasz

Na szczęście wymyślać nie muszę, pracuje w miejscowości gdzie takie akcje są na porządku dziennym.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem