cenzurowany napisał/a:
a tak naprawdę dostałeś w mordę tylko nie chcesz się przyznać
Spokojnie ja nie jestem wagi piórkowej jak ty.
regal napisał/a:
Pewnie autor historyjki jest tłustym 150 kilogramowym wieprzem a dresik to był zwykły młodzieniaszek wazący góra 60 kilogramów. Pewnie dresik jak usłyszał jak pyskujesz jego lasce wyciągnął kosę ale ty wycelowałeś w niego repliką berety z celownikiem laserowym. Wtedy młody zmiękł bo przecież nie będzie tracił życia dla obrony honory jakiejść suki więc grzecznie przeprosił i spierdolił. A ty teraz samotny anonisto szpanujesz historyjką i walisz konia hahhahahahhahahha xD
A żebyś wiedział ze wale konia, pierwszy mój wpis na Sadolu i już wyskoczył z poczekalni hahaha, ból dupy szaleje.
Roszp napisał/a:
Kurwa, w Twoim tekście jest tylko pięć przecinków, z czego tylko dwa w poprawnym miejscu. Tych, które powinieneś wstawić a tego nie zrobiłeś już nie liczę.
Ogarnij się!
Walić to, tu nie PWN że muszę pisać zgodnie z obowiązującą stylistyką i takimi tam, bo do druku nie dadzą.
zincum napisał/a:
A skąd wiedziałeś, że mentol (menthol to chyba ty jesteś)? Zjebałeś, nawet tak prostego zdarzenia nie potrafisz opisać.
Dobra sorry laska poprosiła o menthol 30 ml 11 mg, noo, zdarza się nie dopisać, idealny człowieku nie robiący błędów.