Według mnie wielki szacunek do gościa z ciężarówki, niby nic ale zachował się bardzo w porządku co do kierowcy osobówki.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ogólnie jako, że jedzie ciężarówką to powinien zapierdalać prawym pasem
@up
a jeśli widział tą opcję wcześniej? I wcześniej - bezpieczniej - zmienił pas?
A co do zachowania, piwko dla niego się należy, bez dwóch zdań.
a jeśli widział tą opcję wcześniej? I wcześniej - bezpieczniej - zmienił pas?
A co do zachowania, piwko dla niego się należy, bez dwóch zdań.
W sumie to trochę smutne że normalne i kulturalne zachowanie jest pokazywane jako coś niezwykłego.
chcial zeby osobowka sie zatrzymala dlatego "niby" zajezdzal mu jego pas jezdni co spowodowalo ze osobowka zwolnila i byla w stanie lepiej zareagowac. Nie dziekuj.
@benalizah śliska nawierzchnia - nawet najlepszy rajdowiec świata przy nadmiernej prędkości, jakby się nie starał, może tylko patrzyć jak jebnie:
a) w uszkodzony pojazd - więcej poszkodowanych
b) wyjebie się na zakręcie
Krótko mówiąc ocalił komuś zdrowie/życie i majątek
a) w uszkodzony pojazd - więcej poszkodowanych
b) wyjebie się na zakręcie
Krótko mówiąc ocalił komuś zdrowie/życie i majątek
Tylko przez to ,że na prawym pasie był wypadek i kierowca z ciężarówki go zobaczył nie doszło do przyciśnięcia osobówki do bariery. Po prostu w porę zaniechał zmiany pasa. To nie było żadne kulturalne zachowanie kierowcy ciężarówki, zachował się normalnie jak na tirowca przystało ( zepchnąć i zapomnieć ) Pech innej osoby przyniósł farta drugiej.
jakby kierowca osobowki prowadzil cos ze stajni vw-audi albo volvo to wyprzedzalby poboczem z wcisnietym klaksonem
Up - Bo goframi i pASSatami jeżdzą cioty i chuje
Oczywiście po wyprzedzeniu poboczem z wcisnietym klaksonem wyladowalby na stojacym aucie .
Oczywiście po wyprzedzeniu poboczem z wcisnietym klaksonem wyladowalby na stojacym aucie .
Za to kierowca tej osobówki zachowął się jak zwykły śmieć, zerknął w lusterko, zmienil pas i tyle go widzieli ci z wypadku.
Po chuj sie zatrzymac nie?
Po chuj sie zatrzymac nie?
@pakicito
przecież widać że to najpewniej Kraj Kwitnącej Wiśni.. Czyli ruch lewostronny, czyli jadąc lewym pasem jechał pasem wolniejszym. pzdr
przecież widać że to najpewniej Kraj Kwitnącej Wiśni.. Czyli ruch lewostronny, czyli jadąc lewym pasem jechał pasem wolniejszym. pzdr
Czasami mam wrażenie, że niektórzy kierowcy kupili prawo jazdy. Pomijając nieudolne (w miarę niegroźne) parkowania, szokują mnie zachowania niektórych "kierowców" na drodze. Idioci się podobno sami tępią. Szkoda, że stwarzają zagrożenie innym.
Co do kierowcy ciężarówki piwko leci. Autorowi wstawki też.
Co do kierowcy ciężarówki piwko leci. Autorowi wstawki też.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów