Mało spotykane, ale jednak istnieją tacy ludzie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Poprostu czlowiek biznesu spieszylo mu sie wiec zainwestowal. Natomiast plebs zawsze krzyczy wiecej niechcac dac nic od siebie. I dzieki temu jestesmy w dupie. Sami jestesmy kowalami swojego losu.
Piwko. W sumie dobrze wiedzieć, że są na świecie jeszcze wporzo ludzie. W zasadzie to nawet krata browarów dla pana.
Byłem pewny że przyjebie mu tym parasolem...
Zainwestował w wydanie parasolu, dzięki temu koleś szybciej wstrzymał ruch po przeciwnej stronie i wtedy mogł merc szybciej pojechać.
@ Eunstachy pomyśl.....
@ Eunstachy pomyśl.....
Co za łysy frajer.
Pewnie ktoś z rodziny podjechał bo koleś zadzwonił, że marznie na deszczu, a spuszczacie się, że nie wiadomo jak uczynny.
Tak was czytam to nie wiem czy upośledzeni jesteście czy jeszcze walczycie z pierwszymi objawami...
ja myslalem ze on pale z bagaznika wyciagnal i biegnie tamtego spalowac
Vredestein napisał/a:
Byłem pewny że przyjebie mu tym parasolem...
Miałem identyczne skojarzenie i nadzieje
mamy zryte banie od harda
Z innej beczki. Wie kto jaki to dokładnie model Mercedesa?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów