18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
C................n 2019-05-17, 10:14
Dobry Boże... Jak jestem niewierzący, tak jeśli tych rozpolitykowanych ciućmoków powyżej spalisz piorunem, to pójdę na kolanach do Częstochowy.
Zgłoś
camson 2019-05-17, 11:01
Ale bym mu w pysk nacharał...
Zgłoś
ludekp 2019-05-17, 12:14 1
obrady prowadzi pedofil
Zgłoś
pafcio84x 2019-05-17, 14:38
czy te skurwiele nie potrafią nić innego krzyczeć tylko "hańba" ??
Zgłoś
TB303 2019-05-17, 14:45 1
Czy skywalker75 to drugie konto janlewa? Normalnie jakbym czytał jego pierdolenie, tylko trochę jakby... z mniejszym upośledzeniem. Minimalnie mniejszym.
Zgłoś
Lysack 2019-05-17, 15:36
Abraxus napisał/a:

Tak kurwa Żydzi, lewacy i pederastowie podsyłali niewinnym księżom alkohol i ministrantów. Ksiądz krzyczał imię boże, że go nie zmuszą do picia i ruchania dzieci a oni mu lali w gardło na siłę. Ministrant zrywał z niego gacie i sam sobie pchał do ryja jego paułkę. Za oknem stał Sekielski z Sorosem i Rothschildem i wszystko nagrywali.

Nie do końca, ale w gruncie rzeczy działało to podobnie.
Najpierw polecam zapoznać się ze stosunkami komunistycznych władz z kościołem: histmag.org/Kosciol-mowi-komunistom-nie-7889

Delikatnie mówiąc nie przepadali za sobą, a władzom zależało na tym, żeby osłabić kościół od środka. Z jednej strony do kościoła trafiały osoby słabej wiary, poszukujące raczej spokoju, stabilności, kasy i ochrony, które mogły realizować swoje słabości przy jednoczesnym uznaniu w oczach mieszkańców. Podczas gdy księża z powołania realizowali swoją posługę, to ci, którzy trafili do kościoła w interesach, skrupulatnie realizowali swoje kariery jako tajni współpracownicy, pnąc się w strukturach kościelnych coraz wyżej. To poskutkowało, że droga wydostania się na zewnątrz nieprzychylnych informacji znacząco się wydłużyła (o kolejne pokolenia i szczeble w hierarchii).
Doskonałym źródłem informacji o dewiacjach stała się akcja Hiacynt, która miała na celu wyłapanie osób, które można zastraszać ze względu na ich upodobania seksualne. Dzięki temu chętniej współpracowali.
pl.wikipedia.org/wiki/Akcja_%E2%80%9EHiacynt%E2%80%9D

Abraxus napisał/a:

Masz grube uszkodzenia mózgu. Nikt nie przedstawiał Polaków jako nazistów tylko bezczynność wymiaru sprawiedliwości, który toleruje zachowania popierdolonych jednostek.
Jesteś typowym Polaczkiem. Wszystko byś kurwa pod dywan zamiótł byle by nic złego o Polsce nie wyszło na jaw. Dzięki takim matołom jak ty ten kraj jest jednym wielkim zakłamanym gównem.
Wszystko jest chujowe bo Polacy tolerują kłamstwo, ściemę i bylejakość.

Przecież cała afera wafelkowa zaczęła się od artykułu bądź reportażu, który niósł przekaz o odradzającym się nazizmie w Polsce. Podczas gdy w Polsce media robią takie ustawki, za zachodnią granicą legalnie organizuje się wielotysięczne marsze neonazistowskie. O ile dobrze kojarzę, wymiar sprawiedliwości podjął się ukarania organizatorów "urodzin hitlera".
Zgłoś
LaChupacabra 2019-05-17, 15:53 1
Najbardziej mnie rozpierdala jak te śmieszki, większość bez krzty honory, wykrzują słowo "Hańba!"
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem